Vizi Imre, despre cum arată muzica aceea care îl face să sară de pe scaun


	Vizi Imre, despre cum arată muzica aceea care îl face să sară de pe scaun
Autor: Dan L. Brumar
Data: 22 Ianuarie 2019

Ce înseamnă pentru tine să faci parte din proiectul Cântă acum cu mine?

„Este o nouă provocare și o răspundere mare.”

Ce așteptări ai în legătură cu show-ul care ajunge în curând la PRO TV?„Nu am așteptări. Este atât de nou încât chiar nu știu la ce să mă aștept. Dar știu ce îmi doresc: să rupă gura târgului!”

Care e prima melodie care îți vine în minte și care te face să dansezi încă de la primele acorduri? 

„Tom Brown - Funkin’ for Jamaica. Am dat peste piesa asta întâmplător, pe Facebook. Așa de tare mi-a plăcut, că i-am dat blană, doar că am uitat că sunt în apartamentul unui bloc și era pe la 3 dimineața. Vă las imaginația să zburde de aici.” 

Ce așteptări ai de la concurenți, ce anume te-ar convinge să te ridici și să dansezi pe ritmul impus de ei?

„Vreau pachetul complet. Nu vreau compromisuri de genul nu prea m-a atins, dar avea tehnică bună. Vreau să am piele de găină și să lăcrimez sau chiar să plâng în hohote ca la concertul Songs in the key of life - An allstar salute pentru Stevie Wonder.”

Ce vei puncta? Vocea, energia, ritmul sau prezența scenică în ansamblu?

„Absolut tot pachetul. Nu mă axez pe nimic concret. Nu trebuie să fie cel mai bun la toate, să fie foarte bun vocal și să știe câte ceva din fiecare element al entertainingului și să le combine în așa fel încât să mă convingă.” 

Unii dintre concurenți nu vor merge mai departe în acest show. Ce sfaturi ai pentru cei care nu vor obține un punctaj suficient pentru a-i propulsa în finală?

„Viața merge înainte. Toate au momentul lor. Dacă ai ieșit acum și chiar vrei să faci carieră în showbiz, nu există eșec destul de mare să te demoralizeze încât să te lași. Ține-te tare și asteaptă momentul tău cu răbdare! Sigur va veni.”

Rămâi conectat la ceea ce contează, urmărind pagina noastră de Instagram!

Cântă acum cu mine – în curând, la PRO TV!

FULLSCREEN
Vizi Imre, despre cum arată muzica aceea care îl face să sară de pe scaun
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO