• PRO TV
  • Tibi Scobiola are așteptări mari de la concurenți la Cântă acum cu mine

Tibi Scobiola are așteptări mari de la concurenți la Cântă acum cu mine

Tibi Scobiola are așteptări mari de la concurenți la Cântă acum cu mine

Știe cum se cucerește o sală, iar acum va căuta toate acele lucruri care fac diferența dintre un simplu participant și un entertainer. Tibi Scobiola se simte onorat că face parte dintre cei 100 de muzicieni de la Cântă acum cu mine.

Tibi Scobiola a dovedit la Vocea României că e un showman, grație atitudinii, vocii și ritmului pe care le-a arătat în toate fazele emisiunii de la PRO TV. Cântărețul a acceptat provocarea de a face parte din grupul celor 100 de muzicieni de la Cântă acum cu mine, în încercarea de a găsi artistul complet.

„Aștept de la concurenți să fie entertaineri. Caut un pachet format din talent, voce, body language, atitudine, carismă, ritm, outfit, sensibilitate”, mărturisește Tibi, care își pune toate speranțele în show-ul care ajunge în curând la PRO TV.

„Așteptările mele sunt foarte mari și spun asta deoarece știu câtă muncă și cât suflet se pune în fiecare zi. 100% se merge pe spontaneitate, sinceritate, talent, plăcerea de a cânta și performa. Este cel mai sincer show de televiziune unde nu este ceva impus, nu avem căști în urechi să ni se spună lucruri, ce să spunem sau ce să nu spunem. Acest show va rupe tot!”

Care e prima melodie care îți vine în minte și care te face să dansezi incă de la primele acorduri? 

Rise of Angels, de la Luciano. Este melodia mea și a soției mele, pe care am dansat în deschiderea nunții noastre.”

Ce sfaturi ai pentru cei care nu vor obține un punctaj suficient pentru a-i propulsa în finală?  

„Sfaturile mele vor fi plauzibile și foarte fair, direct la obiect și, ca să descriu în două cuvinte cele zise mai sus, le voi da shortcut-ul pe care îl va avea nevoie fiecare. Aș putea spune că sfatul meu va fi un custom made în funcție de participant.”

Rămâi conectat la tot ce contează, urmărind pagina noastră de Instagram!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni