• PRO TV
  • Stelian Milu, actor de teatru: „Românii vor sta cu sufletul la gură pentru a vedea acest show”

Stelian Milu, actor de teatru: „Românii vor sta cu sufletul la gură pentru a vedea acest show”

Stelian Milu, actor de teatru: „Românii vor sta cu sufletul la gură pentru a vedea acest show”

Actor de teatru și realizator de producții de cabaret și variete, Stelian Milu vrea să vadă la Cântă acum cu mine artiști care știu să facă spectacol.

Actorul Stelian Milu are experiența spectacolelor grandioase și știe când un artist e una cu scena. În 2010 a fondat, alături de coregraful Florin Mariș, Teatrul de Cabaret și Variete. A fost visul lor de a reînvia Micul Paris și viața de cabaret de altădată din București. Acum, Stelian s-a alăturat celor 100 de specialiști în muzică de la Cântă acum cu mine pentru a trăi la maximum momentele de glorie ale unor artiști în devenire.

Din postura de actor și regizor, Stelian va urmări cu atenție concurenții care au prezență scenică. Nu va ignora nici energia lor, ritmul și vocea, aceste atribute făcând parte din „pachetul obligatoriu” al oricărui artist.

Mă aștept să ofere ceea ce au mai bun pe scenă. Cred că mă va ridica orice talent adevărat îngemănat cu profesionalism, prestanță artistică, voce, carismă și prezență scenică. M-aș ridica la nebunia artistului frumos care cântă pentru el și pentru lumea care îl înconjoară și care se bucură de talentul său”, spune Stelian Milu. 

Actorul este de părere că show-ul Cântă acum cu mine se va bucura de succes, iar „românii vor sta cu sufletul la gură pentru a-l vedea.”

Creatorul Teatrului de Cabaret și Variete știe că nu toți concurenții vor avea succes la acest show, însă e de părere că fiecare va trebui să iasă pe ușa din față și cu capul sus.

„Nu-i sfătuiesc să renunțe! În viața artiștilor nu avem numai succese, căci astfel am ajunge monumente de vanitate și orgoliu. Să învețe din acest show, din sfaturile celor 100 și să devină din ce în ce mai buni. Iar data viitoare să ne facă să cântăm împreună”, le transmite actorul acelora care nu vor ajunge în etapa finală.

Care e prima melodie care îți vine în minte și care te face să dansezi încă de la primele acorduri? Are o poveste piesa asta? 

New York, New York. Și îmi place să cred că eu, în adâncul sufletului meu, fac parte din nebunia acelui oraș care nu doarme niciodată. E, cred, chintesența fiecărui artist care, de fiecare dată, cu fiecare rol, începe o nouă viață, într-un oraș nou, și care nu poate dormi niciodată.”

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să afli tot ce e nou la Cântă acum cu mine

Fii cu ochii pe VLAD, un nou serial marca PRO TV! Din 25 februarie 2019.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni