• PRO TV
  • Show-ul de divertisment cu 100 de jurați. PRO TV prezintă All Together Now!

Show-ul de divertisment cu 100 de jurați. PRO TV prezintă All Together Now!

Show-ul de divertisment cu 100 de jurați. PRO TV prezintă All Together Now!

PRO TV anunță un nou show eveniment dedicat întregii familii, All Together Now, achiziționat de la Endemol-Shine. Este un spectacol grandios, cu o premisă foarte simplă: implică-te şi eşti parte din spectacol! 100 de specialiști în muzică sunt cei care decid soarta participanților din această competiție.

Miza concursului este una simplă. Chiar dacă emoțiile sunt foarte mari, fiecare concurent care intră pe scenă face tot posibilul să aducă alături de vocea lui cât mai multe voci din cele ale juraților. Aceste voci care cântă împreună cu el reprezintă scorul fiecăruia. Cel care obține cel mai bun scor merge direct în marea finală, în timp ce pentru cel de-al doilea loc se vor lupta ocupanții locurilor doi și trei, care vor cânta încă o piesă. Numai unul dintre ei va merge în finală.

Va fi oare vreun participant capabil să convingă 100 de experți să cânte împreună cu ei și să creeze astfel magia unui cor format din 101 persoane?

Profesioniști sau amatori, artiști solo sau grupuri, fiecare dintre aceștia, cu stilul propriu, va încerca să cucerească inimile celor 100 de jurați și să se califice în marea finală. Experiența muzicală și reacțiile incredibile ale lor vor conduce către un mix perfect de performanță și divertisment. Jurații rămân constanți în competiție, reprezentând un grup divers de cântăreți, fiecare cu stilul și cu preferințele lui. Având voci uriașe și opinii la fel de mari în ceea ce privește muzica, membrii juriului vor avea reacții umitoare, diferite de la un concurent la altul. Momentul în care aceștia se ridică pentru a cânta în cor este unul înălțător, care produce fiori.

”Suntem extrem de entuziasmați că vom începe această călătorie într-o nouă producție pe care o vom difuza anul viitor, All Together Now. Este un show pentru toată familia, plin de emoție și răsturnări de situație. Puterea de a te alătura, fie că ești în studio, fie că ești acasă, aduce foarte multă prospețime într-un show muzical care creează o atmosferă de neratat.”, a declarat Stella Litou, Director de Programe PRO TV

La fel ca în orice show de televiziune sau în orice concurs, întotdeauna există un lider. Loredana, unul dintre cei mai experimentați artiști din România, cu o carieră vastă în muzică și în televiziune, va conduce grupul celor 100 de jurați. Loredana si Cabral, prezentatorul acestei emisiuni, ne vor aduce un show veritabil de divertisment de la început până la final.

De la reacțiile pline de emoție până la cele care vor produce hohote de râs, toate momentele din acest show se vor împleti perfect și le vor aduce românilor o competiție complexă.

Formatul All Together now a fost difuzat prima dată de BBC in Marea Britanie, după care a fost achiziționat de nouă țări printre care Brazilia, Australia și de alte țări din Europa. Acest format a fost creat de Remarkable TV, parte din Endemol Shine Group. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni