• PRO TV
  • Ludmila Danilceac, declarație pentru logodnicul ei: „E o parte din mine, rațiune limpede, căldură”

Ludmila Danilceac, declarație pentru logodnicul ei: „E o parte din mine, rațiune limpede, căldură”

Ludmila Danilceac, declarație pentru logodnicul ei: „E o parte din mine, rațiune limpede, căldură”

Ludmila Danilceac a trăit la intensitate maximă finala show-ului Cântă acum cu mine de duminică seară. Tânăra de 23 de ani spune că aceasta este prima ei mare realizare ca artist.

Sunt șocați cu toții, unii au și reușit să plângă”, dezvăluie Ludmila Danilceac la o zi după ce a fost desemnată „artistul complet” de la Cântă acum cu mine. Tânăra din Republica Moldova spune că este cea mai mare realizare a ei de până acum, însă nu ar fi reușit dacă nu și-ar fi învins cea mai mare temere.

„Nici acum nu realizez cum am reușit să-i fac pe toți cei 100 să cânte cu mine, dar de un lucru sunt ferm convinsă: muzica sufletului meu e mai puternică decât frica și emoțiile pe care le aveam. Teamă mi-a fost de toți și de tot. Mai ales să când în fața a 100 de artiști”, ne-a spus Ludmila.



Tânăra cântăreață spune că a încrederea familiei și a apropiațiilor ei i-a dat putere să realizeze ceva cu adevărat remarcabil. Printre stâlpii de nădejde se află și logodnicul ei, Dorin Hîrcîială, un tânăr care studiază și el muzica. Am rugat-o să-l descrie în câteva cuvinte și ne-a spus că nu sunt niciodată destule.

El e o parte din mine, jumătatea care lipsea. Rațiune limpede, căldură și sentimentul de acasă, grijuliu și multe altele. E al meu”, ne-a mai spus Ludmila. 



Câștigătoarea de la Cântă acum cu mine spune că și-ar dori să cânte pe aceeași scenă cu artiști consacrați din România, printre care Andra. Deși nu s-a aflat printre cei 100 de la Cântă acum cu mine, Andra ocupă un loc aparte în inima ei.

Să fiu sinceră, Andra e preferata mea. Maaamăă, ce vocea are! De la ea poți învăța multe. Delia – mega artistă, îmi place ce face și felul ei de a fi. E adevărată. Și Inna, ea e un cosmos. Și Carla’s, Irina Rimes, The Motans, cred că vă dați seama de ce”, ne-a mai spus Ludmila Danilceac.

Câștigătoarea de la Cântă acum cu mine locuiește încă la Chișinău, dar nu ar spune nu Bucureștiului, dacă s-ar ivi o oportunitate de a-și urma cariera în muzică.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni