Ludmila Danilceac, declarație pentru logodnicul ei: „E o parte din mine, rațiune limpede, căldură”


	Ludmila Danilceac, declarație pentru logodnicul ei: „E o parte din mine, rațiune limpede, căldură”
Autor: Dan L. Brumar
Data: 06 Mai 2019

Sunt șocați cu toții, unii au și reușit să plângă”, dezvăluie Ludmila Danilceac la o zi după ce a fost desemnată „artistul complet” de la Cântă acum cu mine. Tânăra din Republica Moldova spune că este cea mai mare realizare a ei de până acum, însă nu ar fi reușit dacă nu și-ar fi învins cea mai mare temere.

„Nici acum nu realizez cum am reușit să-i fac pe toți cei 100 să cânte cu mine, dar de un lucru sunt ferm convinsă: muzica sufletului meu e mai puternică decât frica și emoțiile pe care le aveam. Teamă mi-a fost de toți și de tot. Mai ales să când în fața a 100 de artiști”, ne-a spus Ludmila.

Tânăra cântăreață spune că a încrederea familiei și a apropiațiilor ei i-a dat putere să realizeze ceva cu adevărat remarcabil. Printre stâlpii de nădejde se află și logodnicul ei, Dorin Hîrcîială, un tânăr care studiază și el muzica. Am rugat-o să-l descrie în câteva cuvinte și ne-a spus că nu sunt niciodată destule.El e o parte din mine, jumătatea care lipsea. Rațiune limpede, căldură și sentimentul de acasă, grijuliu și multe altele. E al meu”, ne-a mai spus Ludmila. 

Câștigătoarea de la Cântă acum cu mine spune că și-ar dori să cânte pe aceeași scenă cu artiști consacrați din România, printre care Andra. Deși nu s-a aflat printre cei 100 de la Cântă acum cu mine, Andra ocupă un loc aparte în inima ei.

Să fiu sinceră, Andra e preferata mea. Maaamăă, ce vocea are! De la ea poți învăța multe. Delia – mega artistă, îmi place ce face și felul ei de a fi. E adevărată. Și Inna, ea e un cosmos. Și Carla’s, Irina Rimes, The Motans, cred că vă dați seama de ce”, ne-a mai spus Ludmila Danilceac.

Câștigătoarea de la Cântă acum cu mine locuiește încă la Chișinău, dar nu ar spune nu Bucureștiului, dacă s-ar ivi o oportunitate de a-și urma cariera în muzică.

FULLSCREEN
Ludmila Danilceac, declarație pentru logodicul ei: „E o parte din mine, rațiune limpede, căldură”
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies