• PRO TV
  • Loredana dezvăluie ce iubește cel mai mult la show-ul Cântă acum cu mine

Loredana dezvăluie ce iubește cel mai mult la show-ul Cântă acum cu mine

Loredana dezvăluie ce iubește cel mai mult la show-ul Cântă acum cu mine

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii spectacolului total. Cântă acum cu mine începe la 3 martie 2019, la PRO TV, iar Loredana Groza explică ce este surprinzător la acest nou format TV.

Loredana are un rol crucial în show-ul Cântă acum cu mine, ea fiind în mijlocul celor 100 de muzicieni care vor analiza prestațiile concurenților. Din postura de Căpitan al artiștilor din juriu, Loredana le-ar putea influența deciziile și i-ar putea convinge să se ridice, să cânte și să danseze în rând cu cei care urcă pe scenă. Dacă va reuși, vom vedea cu toții din 3 martie 2019, când cel mai așteptat show de divertisment, dedicat întregii familii, ajunge la PRO TV.

Loredana Groza a mărturisit pentru PROTV.RO ce iubește cel mai mult la acest show și de ce ar trebui să-l urmăriți și voi.

Cântă acum cu mine este un show revoluționar datorită formatului. Nu vor fi 2, 3, 4 jurați, ci vor fi 100 de specialiști, muzicieni, actori, DJ, producători, dirijori, profesori de canto, care formează cel mai numeros juriu dintr-un concurs. Sunt persoane cu experiență care au ceva de spus în lumea showbiz-ului, a muzicii, și cumva reprezintă cel mai pretențios public posibil la un concurs. În acest show nu este vorba doar despre voce, ci despre găsirea performerului, entertainerului care să aibă emoție, carismă, voce, talent. Pe scurt, trebuie să aibă toate ingredientele pe care publicul și le dorește atunci când cumpără un bilet la un spectacol și vrea să vadă un artist. Căutăm artistul complet!”, spune Lori.

Artista a dezvăluit că pe scenă vor urca oameni pasionați de muzică și spectacol care vor reuși cumva să smulgă cele mai neașteptate reacții de la cei 100. 

„Fiecare este diferit, și am constatat în toată această perioadă cât s-a desfășurat concursul că voturile celor 100 sunt surprinzătoare de multe ori. Uneori ai impresia că e previzibilă decizia pe care o vor lua, dar îți dai seama că decizia și votul final sunt foarte imprevizibile”, a mai spus Loredana Groza.

Vezi mai jos care e mecanismul acestui show de divertisment!

Cine sunt concurenții

Cine sunt cei 100, Căpitanul și Gazda

Cine merge în marea finală

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să afli tot ce e nou la Cântă acum cu mine!

Puteţi vedea şi ce spune Loredana despre rolul ei în noul show de la PRO TV:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni