• PRO TV
  • Jazzy Jo: „Acest show este un FENOMEN energetic și spiritual”

Jazzy Jo: „Acest show este un FENOMEN energetic și spiritual”

Jazzy Jo: „Acest show este un FENOMEN energetic și spiritual”

Doamnelor și domnilor, Cântă acum cu mine arată din ce în ce mai bine. Jazzy Jo este aici cu noi. 

Jazzy Jo (Ioana Sihota) e în lumea muzicii de la vârsta de cinci ani, iar cei care iubesc musicalurile și-o amintesc probabil din producția Mamma Mia, unde a jucat rolul Tanyei. Artista, care e și compozitoare și producător vocal, s-a alăturat celor 100 de specialiști în muzică de la Cântă acum cu mine pentru a găsi artiști adevărați, care nici măcar nu știu că sunt artiști, dar care au o șansă acum să se descopere pe ei înșiși. 

Această emisiune este un FENOMEN energetic și spiritual, un bulgăre de fericire pentru noi și concurenți deopotrivă. Cântă acum cu mine înseamnă șansa de a căuta artiști, artiști adevărați, curați, sinceri, care nici măcar nu știu că sunt artiști, dar deschid orice drum cu SUFLETUL. Oameni curajoși. Oameni care găsesc fericirea în acest lucru atât de simplu, dar și atât de miraculos, fără egal pe lume: cântul. Oameni care ne aduc aminte și nouă, repetat, de ce ne-am apucat de această meserie”, mărturisește Jazzy Jo.

Artista nu a mers niciodată pe cărări bătătorite, pe scurtături, și nu a încercat să păcălească muzica. Pe Jazzy Jo doar lucrurile autentice și care transmit emoție o fac fericită și dezvăluie că a descoperit aceste virtuți printre cei 100 de muzicieni și în concurenții de la Cântă acum cu mine.   

„Ocupația asta nu poate fi una obișnuită. Nu oricine o poate face. Să fii artist te schimbă pe dinăuntru, îți pune întrebări noi, te împinge în față, te provoacă să te dezgolești de măști și valuri și să simți TOT deodată fără jenă. Am mai spus-o și o susțin: sufletul și lumea în care trăim nu își mai permit să piardă timp cu FALSUL. Așteptările mele în ceea ce privește acest show au fost împlinite și chiar depășite și le transmit și celor din fața ecranelor că așa va fi și pentru ei”, dezvăluie artista.

Ca în orice altă competiție, la Cântă acum cu mine vor merge mai departe doar acei concurenți care îi vor convinge pe cei 100 că sunt dispuși să-și depășească limitele. Pe scenă trebuie să dea totul și să-și învingă emoțiile și temerile. Jazzy Jo e de părere că nimeni nu pleacă de la Cântă acum cu mine fără o lecție de viață importantă.

„Suntem într-o competiție, deci vor exista ambele părți: cea câștigătoare și cea care acumulează experiență. Nu există variantă în care se pierde tot și nu rămâi cu nimic. Responsabilitatea mea este să fac din această experiență, împreună cu ai mei colegi, una câștigătoare din orice punct ai privi. Îmi doresc să mă întâlnesc în viitor cu toți, să meargă indiferent de rezultat fiecare mai departe pe drumul lui, să ia ce e mai bun și mai frumos din această experiență. Așa am făcut și eu. Am primit oameni buni în viața mea și am ajuns aici. Așa vreau să fiu și eu pentru ei.”  

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să afli tot ce e nou la Cântă acum cu mine!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni