• PRO TV
  • E consilieră la Ministerul Agriculturii, dar și-a încercat norocul la Cântă acum cu mine. Ce a făcut Iuliana Opincaru

E consilieră la Ministerul Agriculturii, dar și-a încercat norocul la Cântă acum cu mine. Ce a făcut Iuliana Opincaru

E consilieră la Ministerul Agriculturii, dar și-a încercat norocul la Cântă acum cu mine. Ce a făcut Iuliana Opincaru

Lucrează de mai puțin de un an ca și consilier în cadrul Ministerului Agriculturii, însă când nu e la birou cântă la evenimente private. Pasiunea ei e muzica, și a demonstrat-o la Cântă acum cu mine.

Dar… Iuliana Opincaru a convins doar pe jumătate în show-ul de duminică seară. Consiliera în afaceri europene la Ministerul Agriculturii a reușit să ridice de pe scaune doar 58 de specialiști în muzică de la Cântă acum cu mine. Pentru a trece mai departe avea nevoie de cel puțin 79 de puncte.

„Am urmărit până la final ca să fiu convins că pot fi convins până la capăt. Aș fi vrut să te văd într-un moment de musical. Mercy a fost destul de în regulă, dar al vrea să te văd și în altceva și să dai mult mai mult. Dar, felicitări”, i-a spus Krem, actor și artist hip-hop.

Iuliana are aproape 23 de ani și o viață înainte să convingă în muzică. Pentru asta se antrenează aproape seară de seară, după job. Dacă munca la birou este uneori plictisitoare, seara, mai ales în weekend, Iuliana Opincaru cântă la evenimente private, alături de o formație, unde devine altă persoană.

Nu e chiar novice în acest domeniu, căci se poate lăuda cu un loc I la concursul Oltenia Star. Însă știe că are mult de muncă dacă vrea să facă pasul spre marea scenă.

Consiliera de la Ministerul Agriculturii este originară din satul Meinești, care e aproape de municipiul Craiova. Pentru a urma cursurile Școlii Populare de Arte, Iuliana s-a mutat aici. A absolvit apoi Relații Internaționale și Studii Europene la Facultatea de Drept și Științe Sociale din Craiova.

Tânăra muncește de la 18 ani, când a fost educatoare la o grădiniță privată. Timp de doi ani a avut grijă de 30 de copii.

Anul trecut i s-a ivit ocazia de a munci la București, în cadrul Ministerului Agriculturii, și nu a spus nu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni