Cine e Irina Pelin, concurenta de la Cântă acum cu mine care a fost aproape de perfecțiune


	Cine e Irina Pelin, concurenta de la Cântă acum cu mine care a fost aproape de perfecțiune
Autor: Dan L. Brumar
Data: 18 Martie 2019

Irina Pelin (27 de ani) a ajuns în finala show-ului Cântă acum cu mine, după ce în ediția de duminică seară a impresionat cu vocea ei. Tânăra, originară din Republica Moldova dar stabilită la București, a ales piesa I will survive a Gloriei Gaynor și nu putea face o alegere mai bună. Interpretarea ei a stârnit comentarii pozitive din partea juraților.

„Asta spuneam când a intrat pe scenă: vreau și eu atitudine, vreau și eu să-mi transmită ceva care să mă facă să sar ca un arc de pe scaun. Și uite-o!”, a exclamat Ana-Maria Mirică, actriță și cântăreață.

Și Jazzy Jo a primit-o cu aplauze și i-a mulțumit pentru prestația ei de duminică seară.Îmi place atât de tare când aud pe cineva care știe să-și folosească vocea. Lasă 99, puteau să fie 100, puteam să fim toți, nu contează! Mare performanță. Ai venit ultima și mi-ai spart fața. Ca profesor de canto și cântăreață te îmbrățișez. Te rog să continui. Ești tare de tot”, i-a spus Jazzy Jo. 

Singurul care nu s-a ridicat a fost George Negrea, cântăreț de muzică folk. El și-a argumentat alegerea. „Poate că de ce-s din Ardeal. Noi suntem mai înceți, na, ce atâta grabă? Am primit un nou nume: Îndoială”, a spus artistul.

Vezi momentul mai jos!

Cine este Irina Pelin și cu ce se ocupă

Irina Pelin s-a stabilit în Capitală, însă anterior locuise la Craiova, unde venise pentru a urma facultatea de Comunicare și Relații Publice. Tânăra a fost mereu atrasă de muzică și primele lecții le-a luat de la mama ei, care este profesor de muzică la Chișinău. Tatăl Irinei a fost sceptic când a auzit că vrea să înceapă o carieră muzicală. Dar și-a schimbat părerea când a văzut-o pe scena de la Românii au talent alături de trupa Casual band. Atunci a ajuns în semifinale.

După participarea de la Românii au talent și-a făcut curaj și s-a înscris la Vocea României, unde a ajuns până în show-urile live, în echipa Moga. Încurajată de cele două participări televizate, Irina a început să înregistreze niște piese, dar a abandonat proiectul. Acum locuiește în București și lucrează ca secretară în cadrul unei companii imobiliare

FULLSCREEN
Cine e Irina Pelin, concurenta de la Cântă acum cu mine care a fost aproape de perfecțiune
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies