• PRO TV
  • Cine concurează la Cântă acum cu mine

Cine concurează la Cântă acum cu mine

Cine concurează la Cântă acum cu mine

PRO TV a lansat o nouă provocare națiunii iubitoare de expresie muzicală și aduce pe micile ecrane show-ul Cântă acum cu mine. Iată ce trebuie să știi despre concurenții care vor trebui să impresioneze o armată de specialiști!

Spectacolul nu pleacă nicicând de la PRO TV, ci devine din ce în ce mai grandios. Noua surpriză pregătită telespectatorilor se numește Cântă acum cu mine, un show care aduce bucuria de a cânta în casele românilor. Oameni din toată țara, cu experiență muzicală sau nu, trebuie să-i cucerească pe cei 100 de profesioniști care le vor urmări evoluția. 

În fiecare episod, un număr de 14 concurenți își ocupă locul pe scenă pentru a interpreta, pe rând, o melodie din repertoriul național și internațional. Piesa nu trebuie să dureze mai mult de 90 de secunde și va fi susținută în fața unui juriu format din 100 de muzicieni. Dacă interpretarea e pe placul specialiștilor, aceștia se vor ridica de la locurile lor și vor cânta la unison cu concurenții. Aceștia vor acumula puncte în funcție de numărul muzicienilor care se ridică și cântă împreună cu ei. 

Fără îndoială, concurenții vor avea parte de cel mai exigent și divers public de specialiști în muzică, iar bătălia pentru puncte va fi grea. Fiecare muzician care se ridică din rândul celor 100 înseamnă un punct pentru concurentul care cântă. Însă, concurenții care urmează ar putea obține un punctaj mai mare decât al celor de dinainte, iar în acest caz cei cu punctaj mic sunt eliminați din joc. 

Crezi că poți să ridici în picioare 100 de specialiști în muzică și să-i convingi să cânte împreună cu tine? Atunci înscrie-te AICI sau la numărul de telefon 0752.142.683! Sau poți veni direct la preselecțiile Cântă acum cu mine, care au loc sâmbătă, 8 decembrie 2018, de la ora 10:00, la Hotel IBIS Gara de Nord.

Intră în comunitatea noastră de Facebook pentru a afla tot ce te interesează despre show-ul Cântă acum cu mine!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni