Care e visul cel mare al Georgiei Dascălu, după ce a ajuns în finală la Cântă acum cu mine


	Care e visul cel mare al Georgiei Dascălu, după ce a ajuns în finală la Cântă acum cu mine
Autor: Dan L. Brumar
Data: 21 Martie 2019

Georgia Dascălu se dezvoltă pe toate planurile. A absolvit Facultatea de Științe Politice, iar acum e pe cale să termine și Dreptul. „A fost o ambiție a mea, de a termina o facultate, de a avea studii superioare, și de a avea și o altă opțiune în caz că n-ar merge cu muzica”, a dezvăluit Georgia Dascălu, în direct, în emisiunea La Măruță.

Dar cu muzica a mers încă din copilărie. La zece ani a câștigat 10.000 de euro la un concurs televizat, iar în 2013 a ajuns în semifinale la Vocea României. În 2014 a cântat în deschiderea unui concert al lui Horia Brenciu, după care format Georgia and Band, pentru a putea cânta la diverse evenimente. 

Citește și: Cabral vorbește deschis despre Cântă acum cu mine: „Ca și concurent nu cred că aș reuși să scot trei sunete” Chiar dacă s-a pregătit pentru un eventual eșec în muzică, Georgia a demonstrat că face bine ceea ce face și nu se va opri până nu va reuși în acest domeniu. Cel mai mare vis al ei în acest moment este să cânte în fața a peste 100.000 de oameni, pe un stadion, la fel ca marii artiști ai lumii.

La Cântă acum cu mine a fost urmărită chiar de mai mulți spectatori, ceea ce i-a făcut pe părinții ei foarte mândri.

„Dragostea pentru muzică o am de la mama, din copilărie, doar că mama a cântat muzică populară. Ea a avut o experiență interesantă în tinerețe, a dat o audiție pentru ansamblul maestrului Botgros. A trecut-o și, când s-a întors acasă la părinți, i-a zis tataia: Tu nu o să te duci cu ansamblul, cu atâția bărbați. Nu, stai acasă! Și asta a fost cariera ei, scurtă”, a dezvăluit Georgia.

Vezi momentul ei de glorie de la Cântă acum cu mine!

FULLSCREEN
Care e visul cel mare al Georgiei Dascălu, după ce a ajuns în finală la Cântă acum cu mine
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies