• PRO TV
  • #Cei100 au urmărit în avanpremieră prima ediție a show-ului "Cântă acum cu mine". Care au fost reacțiile lor

#Cei100 au urmărit în avanpremieră prima ediție a show-ului "Cântă acum cu mine". Care au fost reacțiile lor

#Cei100 au urmărit în avanpremieră prima ediție a show-ului "Cântă acum cu mine". Care au fost reacțiile lor

"Cântă acum cu mine", cel mai așteptat show de muzică și entertainment, începe pe 3 martie, la PRO TV, de la 20:00.

#Cei100 specialiști din industria muzicală au fost invitați să vizioneze în avans prima ediție "Cântă acum cu mine", iar la final aceștia au vorbit în exclusivitate la ce să ne așteptăm de la acest show.

"Am retrăit la 100% mai mult, ce-am trăit în platou", a spus pianista și compozitoarea Lili Davies, care a pariticipat și în Marea Britanie la același format, dar sub denumirea "All Together Now".

"Am plâns din nou...pentru că, de fiecare dată când revăd imaginile retrăiesc aceleași emoții și mi-e dor să mai fac asta o dată. Aș mai face acest lucru de 10 ori" , a adăugat Dj. Harra.

"Eu, sincer, îți spun, deci de-abia aștept să înceapă odată emisiunea. Nu mai rezist! Adică, ce-mi place foarte mult să văd, ce mi-a plăcut astăzi să văd că edit-ul reușește să transmită mai departe, cumva, emoția și vibrația de acolo, din platou.", a comentat solitstul reggae Mistah White.

100 de muzicieni care formează cel mai exigent juriu văzut vreodată într-un show de televiziune întâlnesc pentru prima dată concurenții "Cântă acum cu mine", duminică, 3 martie, de la ora 20:00, la PRO TV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni