Asta-i tare! Ce meserie are prima finalistă de la Cântă acum cu mine


	Asta-i tare! Ce meserie are prima finalistă de la Cântă acum cu mine
Autor: Dan L. Brumar
Data: 06 Martie 2019

Cătălina Antal și Andra Botez s-au întâlnit la Cântă acum cu mine și și-au dat seama că se cunosc foarte bine. Cele două au studiat împreună muzica, la Iași, iar acum au mers cot la cot în marea finală a show-ului de la PRO TV. Invitate în platoul emisiunii Vorbește lumea, miercuri dimineață, cele două au dezvăluit ce înseamnă această experiență pentru ele.

„Noi am fost colege la Conservator, la Iași, și am ajuns două soprane de carieră. În momentul în care am început să studiez canto clasic, prin clasa a XI-ea, scopul principal a fost să învăț tehnica vocală pentru a-mi face o trupă de rock simfonic”, a spus Cătălina Antal, care a fost convinsă de sora ei să se înscrie la preselecțiile pentru Cântă acum cu mine.

Inițial, nu a vrut să iasă în lumina reflectoarelor, fiindcă e obișnuită să se desfășoare în spatele camerelor de luat vederi, în plan secund, iar asta se datorează meseriei surprinzătoare pe care o are.Sunt regizor tehnic la Opera Comică pentru Copii, lucrez foarte mult cu copiii, îmi place foarte mult că lucrez în domeniul teatrului, îmi place foarte mult să fiu în culise și să mă ocup de organizare, deci iubec foarte mult chestia asta. Pentru mine, să fac pasul ăsta mare în față era un risc foarte mare. Și, până la urmă, s-au ținut de capul meu mulți oameni”, s-a confesat Cătălina.

Andra Botez, care este a doua concurentă care merge în finala Cântă acum cu mine cu punctaj maxim, a dezvăluit că nu a înțeles din prima că a trecut de preselecții.

„La mine a fost foarte ciudat, fiindcă eu nu mi-am dat seama că sunt înscrisă. Am primit telefon și eu am spus da, da, da. Dar nu conștientizam exact despre ce e vorba, pentru că eram la o repetiție și n-am înțeles. Am primit mailul cu toate datele și-am zis: Stați un pic, that’s not me. Și n-am mai avut cum să dau înapoi, gata. Și mi-am dat seama că toate drumurile duc acolo. Când am văzut-o pe Cătălina... după aia, colega mea de cameră, tot așa, ne cunoșteam. Deci erau foarte multe lucruri care se legau”, a spus Andra Botez.

Vezi mai jos interviul complet!

FULLSCREEN
Asta-i tare! Ce meserie are prima finalistă de la Cântă acum cu mine
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies