• PRO TV
  • Ana-Maria Mirică, despre dorința ei cea mai mare la Cântă acum cu mine: „Abia aștept”

Ana-Maria Mirică, despre dorința ei cea mai mare la Cântă acum cu mine: „Abia aștept”

Ana-Maria Mirică, despre dorința ei cea mai mare la Cântă acum cu mine: „Abia aștept”

Provine dintr-o familie de artiști, deci știe ce momente să aprecieze pe scenă. Ana-Maria Mirică s-a alăturat grupului de specialiști în muzică de la Cântă acum cu mine, iar acum ne dezvăluie care sunt așteptările ei.

Ana-Maria Mirică a dansat în spectacole de revistă și a jucat teatru, dar i-a plăcut dintotdeauna să cânte. S-a născut într-o familie de artiști, în anul marelui cutremur - 1977. A participat la Vocea României, unde a cunoscut-o pe Dana Dorian, care i-a cerut să cânte cabaret la audițiile pe nevăzute. 

Ea avea o experianță de circa 17 ani ani în acest domeniu și asta s-a văzut pe scenă, Ana reușind să întoarcă toate cele patru scaune. Chiar și azi, momentul de atunci este unul dintre cele mai vizionate din blinduri la Vocea României

În acest an a acceptat să facă parte dintre cei 100 de specialiști în muzică de la Cântă acum cu mine și, după ce a văzut la filmările de până acum, are câteva dorințe arzătoare.

„Mă aștept ca publicul să trăiască în fața televizoarelor, măcar un sfert din ce trăim noi acolo, când suntem față în față cu concurenții, cu camerele, cu producția! Mă aștept să merg în ziua difuzării la o terasă sau la bazin și să aud de lângă mine: Hai acasă mai repede că începe Cântă acum cu mine!!! Și sunt convinsă că am să aud asta, pentru că tot ce s-a construit în acest show incredibil, are toate datele să genereze așa ceva”, mărturisește Ana-Maria.

Artista așteaptă de la concurenți „adevărul” în orice interpretare și să o convingă că merită să se ridice și să cânte în rând cu ei. 

„Trebuie să-i cred! Să-i simt sub piele! Trebuie să-mi cânte mie, așa cum în același timp, încă 99 de oameni din panel să simtă că le-au cântat de fapt lor, așa cum milioanele de acasă, din fața televizorului, să simtă exact același lucru. Aștept să văd artiști care nu își subestimează publicul și care, în acele clipe în care sunt pe scenă, se dăruiesc cu totul celor din fața lor! Aștept voce, prezență scenică, respect pentru public și adevăr chiar și într-o ridicare de mână.”

Ana-Maria Mirică spune că nu obișnuiește să dea sfaturi, însă se gândește și la cei care se vor opri din prima rundă la Cântă acum cu mine.  

„Sfaturi nu dau din principiu, doar emit păreri și argumente proprii vis-a-vis de ceea ce se desfășoară ca și act artistic în fața mea. Dacă din acestea, concurentul consideră să-și însușească ceva sau le transformă într-o sită prin care să cearnă întregul cu care a venit și să meargă mai departe în cariera sa cu speranța continuă și capul sus, considerându-se măcar cu 1% mai câștigat, atunci menirea mea ca jurat în acest show a fost îndeplinită.”

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să afli tot ce e nou la Cântă acum cu mine!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni