• PRO TV
  • Alina Dincă, mărturisiri despre momentul în care și-a dat seama de unde vine puterea ei

Alina Dincă, mărturisiri despre momentul în care și-a dat seama de unde vine puterea ei

Alina Dincă, mărturisiri despre momentul în care și-a dat seama de unde vine puterea ei

Alina Dincă a reușit într-un domeniu în care se pun multe etichete. Perseverența, munca neobosită și talentul au ajutat-o să ajungă acolo unde și-a dorit. Artista crede că la fel pot face și concurenții show-ului Cântă acum cu mine.

Alina Dincă a devenit cunoscută după participarea la primul sezon al show-ului Românii au talent. Atunci a ajuns în marea finală, alături de câștigătorul ediției, Adrian Țuțu. Însă, de aici și până la a porni o carieră în muzică a fost un drum anevoios, presărat cu multe prejudecăți și piedici care s-au ivit din cauza kilogramelor în plus pe care le avea. Tânăra cântăreață a trecut peste toate, iar acum se declară mulțumită de evoluția ei ca artist.

Des’ree-You gotta be este piesa pe care dansez, râd și plâng în același timp. Se leagă atât de bine cu întâmplările din viața mea, încât fiecare vers mă transpune în câte o perioadă a vieții mele. Îmi aduce aminte de cât de mult am suferit, fiind un artist gras și respins din această cauză. Cânți foarte frumos, dar ești grasă. Ei bine, artistul gras s-a săturat și a slăbit, a prins încredere și a reușit să-și învingă frustrările, fricile, neîmplinirile și răutățile celor din jur. Iar piesa asta, de fiecare dată când o ascult, îmi amintește că sunt al naibii de puternică”, ne-a spus Alina.

Artista a fost cooptată în grupul celor 100 de specialiști în muzică de la Cântă acum cu mine, iar această nouă experiență o umple de bucurie.  

Ce înseamnă pentru tine să faci parte din proiectul Cantă acum cu mine? 

Responsabilitate, onoare și mândrie! Simt responsabilitate pentru că votul meu contează. Omul din fața mea depinde și de votul meu pentru a ajunge în finală și a câștiga acest concurs. Onoare simt pentru că m-am alăturat unui grup de profesioniști, cărora țin să le mulțumesc pentru tot ce am învățat, iar mândrie simt pentru că în țara asta sunt mult mai mult decât 100 de specialiști, iar eu am fost aleasă dintre ei toți, să fac parte dintre cei 100!” 

Ce așteptări ai în legătură cu show-ul care ajunge în curând la PRO TV? 

„Mă aștept ca România să scape de artiști ieșiți peste noapte și uitați a doua zi! Acest show este despre TOTUL unui artist!” 

Ce așteptări ai de la concurenți, ce anume te-ar convinge să te ridici și să dansezi pe ritmul impus de ei? 

„De la concurenți aștept să-mi livreze stări, să mă transpună în povestea lor, să treacă prin filtrul gândirii fiecare cuvânt rostit și să aibă puterea să transforme emoțiile copleșitoare, în emoții constructive. Mă aștept să mi se facă dor de prestația lor, imediat ce s-a terminat piesa și să aștept cu sufletul la gură următorul concert. În mai puține cuvinte, să-mi fie sete de momentul lor!” 

Ce vei puncta? Vocea, energia, ritmul sau prezența scenică în ansamblu? 

„Chiar dacă pot vorbi și din punctul de vedere al antrenorului vocal (și sunt destul de exigență cu intonația și curățenia vocală), nu caut cântărețul perfect. Voi puncta sinceriatea, devotamentul, respectul pentru public și scenă, dar mai ales EMOȚIA.” 

Ce sfaturi ai pentru cei care nu vor obține un punctaj suficient pentru a-i propulsa în finală? 

„Există foarte mulți artiști în industria muzicală, care au trecut prin concursuri de talente, voci etc, și care nu numai că nu au ajuns în finală, poate nu au trecut nici de preselecții, iar acum lumea le fredonează versurile!”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni