• PRO TV
  • Alin Dincă (Trooper): „Uneori simt nevoia să cânt un Tom Jones. Să vezi cum am cântat Mariah Carey”

Alin Dincă (Trooper): „Uneori simt nevoia să cânt un Tom Jones. Să vezi cum am cântat Mariah Carey”

Alin Dincă (Trooper): „Uneori simt nevoia să cânt un Tom Jones. Să vezi cum am cântat Mariah Carey”

Fanii show-ului Cântă acum cu mine mai au puțin de așteptat până când cei 100 vor aduce spectacolul la PRO TV. Până atunci, Alin Dincă și Sebastian Seredinschi le dezvăluie fanilor lor câteva detalii din culise.

Alin Dincă, solistul formației Trooper, și Sebastian Seredinschi s-au destăinuit la Măruță, joi. Cei doi artiști au mărturisit ce anume i-a impresionat pe ei la show-ul Cântă acum cu mine, care ajunge în curând la PRO TV. Alin Dincă a recunoscut că a fost atât de impresionat de un concurent, încât s-a ridicat și a cântat pe o melodie pe care nu credea vreodată că o va fredona.

„Sunt sigur că oamenii sunt curioși să vadă cum o să ne descurcăm noi, cei 100 de jurați. Unii sunt din muzică populară, alții sunt din heavy metal, alți sunt din pop, alții sunt dirijori, alții DJ, alții sunt actori. În momentul în care a urcat acolo în fața noastră un entertainer foarte, foarte bun, ce să vezi?, indiferent de muzica pe care o ascultăm și o iubim noi, ne-am ridicat în picioare și am cântat cu el. Să vezi cum a cântat fratele tău Mariah Carey de... Am cântat de toate. Uneori mai simt nevoia să cânt câte un Tom Jones, ceva”, a dezvăluit Alin Dincă.

Solistul de la Trooper a dezvăluit că filmările care au avut loc pentru show-ul Cântă acum cu mine i-au unit pe cei 100 într-un mod incredibil. Alin Dincă speră ca publicul să aibă acces și la imaginile pe care le-au luat jurații în spatele camerelor de luat vederi.

„Ne-am adunat acolo câte 20, câte 30, am făcut jam session. A fost o nebunie totală. Zece zile a fost delir, a fost Apocalipsa în Gara de Nord”, amai spus Dincă.

Sebastian Seredinschi abia așteaptă ca show-ul să fie lansat, pentru ca telespectatorii să intre și ei în atmosfera superbă de la filmări.

„Este un show extraordinar, e un show special pentru toți membrii familiei. Este un show despre emoție, despre bucurie”, a întărit Seredinschi.

Vezi ce spune Seredinschi despre cum stă cu dragostea!


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni