• PRO TV
  • Alexander White speră să vadă un suflu nou în showbiz-ul românesc la Cântă acum cu mine

Alexander White speră să vadă un suflu nou în showbiz-ul românesc la Cântă acum cu mine

Alexander White speră să vadă un suflu nou în showbiz-ul românesc la Cântă acum cu mine

E unul dintre cei mai curajoși oameni pe care i-ai putut vedea în ultima perioadă. Alexander White are încredere că adversarii de pe scena Cântă acum cu mine nu vor ezita să-și arate calitățile vocale, fără teamă și emoții.

Alexander White nu judecă oamenii după aspect, ci după ceea ce sunt capabili sau nu să facă în fața unor mari provocări. Pe numele său real Alexandru George Albu Roman, tânărul entertainer, model și make-up character din Cluj-Napoca și-a dezvăluit public homosexualitatea pentru a pune capăt unui lung șir de blamări venite din partea celor care nu-i împărtășesc viziunea despre sexualitate.

A primit invitația de a face parte dintre cei 100 de specialiști de la Cântă acum cu mine ca o șansă personală de a se îndrăgosti și mai mult de tot ceea ce înseamnă act artistic. Alexander se bucură nespus că poate face parte din acest nou val al divertismentului autohton.

Sper că emisiunea va aduce un suflu nou, plin de energie, în showbiz-ul românesc”, spune Alexander White, care așteaptă de la concurenți „touch-ul personal al fiecăruia asupra momentului de entertainment pe care îl crează. Asta și, evident, multă asumare.” 

Care e prima melodie care îți vine în minte și care te face să dansezi încă de la primele acorduri? Are o poveste piesa asta? 

Born This Way, Lady Gaga. De ce? Pentru că îmi aduce aminte de talmeș-balmeșul de sentimente de acum câțiva ani: pe de o parte frica pe care am simțit-o când mi-am făcut coming out-ul, iar pe de altă parte dragostea necondiționată și înțelegerea din partea părinților și prietenilor mei.” 

Unii dintre concurenți nu vor merge mai departe în acest show, poate și din cauza ta. Ce sfaturi ai pentru cei care nu vor obține un punctaj suficient pentru a-i propulsa în finală? 

„În primul rând, indiferent de rezultatul tău ca și concurent, te admir enorm pentru curajul tău să urci pe scenă și să cânți în fața a 100 de oameni. Cu Loredana în mijlocul lor. Pe mine m-ar intimida teribil. În cazul în care nu m-am ridicat, nu e personal. Tot ce trebuie să faci în continuare e să nu lași experiența asta să-ți oprească parcursul creativ. NEVER GIVE UP!”

Rămâi conectat la ceea ce te interesează, urmărind pagina de Facebook și pagina de Instagram Cântă acum cu mine!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni