• PRO TV
  • Actorul Răzvan Krem Alexe, despre motivul pentru care a început să cânte rap. Are legătură cu părinții lui

Actorul Răzvan Krem Alexe, despre motivul pentru care a început să cânte rap. Are legătură cu părinții lui

Actorul Răzvan Krem Alexe, despre motivul pentru care a început să cânte rap. Are legătură cu părinții lui

Răzvan Alexe (Krem) a început cu actoria, dar a descoperit muzica rap, care se plia pe firea sa rebelă. Juratul de la Cântă acum cu mine ne-a spus cum găsește armonia în cele două forme de exprimare artistică.

Se juca „de-a personajele” încă din ciclul primar și se visa interpretând diferite roluri, așa cum și le imagina el din cărțile pe care le citea. Răzvan Alexe a ajuns actor, dar apoi s-a apucat de cântat pentru a pune în versuri experiența de pe scenă. Într-un interviu acordat protvplus.ro, juratul de la Cântă acum cu mine a dezvăluit că s-a apropiat de muzică natural, în momentul celei mai mari crize emoționale din viața sa de adolescent.

Am asociat tot timpul motivul pentru care am făcut rap cu absența tatălui. Ai mei sunt despărțiți de când aveam șase ani și, cumva, am căutat zona asta mai masculino-paternă, colegi, prieteni, apropiați. De asta intram în tot felul de giumbușlucuri și belele. Și când am dat de muzica rap mi s-a părut o atitudine potrivită pentru rebelul din mine, care căuta să-și transmită furia cumva”, a mărturisit actorul, care spune că a făcut alegerea potrivită, în 2012, când s-a înscris la Românii au talent.

„A fost prima mare expunere națională, la care nu mă așteptam, Adică, m-am dus fără prejudecăți, gândindu-mă că orice se poate întâmpla. Pot să fiu apreciat, pot să nu, aia e, măcar am încercat-o”, mai spune Răzvan Krem Alexe.

Vezi interviul complet mai jos!

Răzvan este unul dintre cei 100 de specialiști în muzică de la Cântă acum cu mine, show de divertismet dedicat întregii familii care a debutat duminică seară, la PRO TV. În ediția a doua, Krem și colegii săi vor avea în față alți concurenți deciși să-i impresioneze. Miza? Aprecierea telespectatorilor și un cec de 50.000 de euro. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni