• PRO TV
  • Zoia Alecu, despre un concurent de la Cântă acum cu mine: ”Dacă ar cânta ca Rod Stewart, m-aș arunca de aici!”

Zoia Alecu, despre un concurent de la Cântă acum cu mine: ”Dacă ar cânta ca Rod Stewart, m-aș arunca de aici!”

Zoia Alecu, despre un concurent de la Cântă acum cu mine: ”Dacă ar cânta ca Rod Stewart, m-aș arunca de aici!”

Duminică, de la ora 20:00, la Cântă acum cu mine, cei 100 vor sta față-n față cu un cântăreț care le va da peste cap toate așteptările.

Este Rod Stewart. Dacă ar cânta ca el, m-aș arunca de aici!”, va spune Zoia Alecu înainte de reprezentația lui. 

Plin de emoții, interpretul va dezvălui puțin din istoricul lui artistic: ”Am cântat foarte mult timp rock, am cântat și la biserică. Practic, noaptea eram în club și cântam Highway to hell>>, iar dimineața cântam Doamne miluiește!>>.




Am venit la Cântă acum cu mine împreună cu iubita mea, și ea participă. Practic, suntem rivali aici. Îmi ajungeau emoțiile pe care le aveam oricum, asta este o extra emoție pentru mine!”, va spune acesta înainte de întâlnirea cu cei 100.
Ce piesa și-a ales pentru a-i impresiona, dar și câți jurați se vor ridica în picioare la momentul lui, vedem duminică, la Cântă acum cu mine. 

Ce cântăreț îl va impresiona pe Krem, unul dintre cei 100 de jurați, și-l va face să exclame: ”Ai fost excepțional! Ai fost o bilă de energie, ai un flow de rap autentic, așa cum îmi place mie. Ai o prezență de spirit, ai energie. Ai fost top!”, vedem în cea de-a treia ediție Cântă acum cu mine. 

Duminica aceasta, concurenții vor cânta piese de genuri diferite și vor încerca să ridice cât mai mulți jurați în picioare. Doi dintre ei, cei care vor avea punctajul cel mai mare, vor ajunge în marea finală Cântă acum cu mine. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni