VIDEO Cabral, despre Cântă acum cu mine: „Ca și concurent nu cred că aș reuși să scot trei sunete”

VIDEO Cabral, despre Cântă acum cu mine: „Ca și concurent nu cred că aș reuși să scot trei sunete”
Autor: Dan Brumar
Data: 20 Martie 2019

Dacă vreți să închideți televizoarele și să vă apucați de citit Alexandre Dumas duminica, la 8.00 seara, încurajați-l pe Cabral să se înscrie la Cântă acum cu mine! Gazda show-ului de la PRO TV a dezvăluit într-un interviu acordat PROTVPLUS.RO că nu s-ar descurca atât de bine în ipostaza de concurent.

Dacă aș fi concurent, nu cred că aș reuși să scot trei sunete. Nu vreo piesă, trei sunete”, spune Cabral, care a mărturisit că în momentul în care au început filmările totul i s-a părut la o scară foarte mare. Scena, decorul, cei 100 de specialiști în muzică din juriu, fiecare cu așteptările lui, au fost copleșitoare chiar și pentru el.

„Atunci când începe emisiunea, eu vin din spate, fix pe drumul pe care vin concurenții. Și decorul este atât de intimidant, pentru mine, încât nu știu cum este pentru ei. Pe cameră nu se vede atât de mare, dar când vii pe scenă și te uiți la peretele ăla imens cu 100 de oameni, iar tu ești fix la microscop, toți sunt cu ochii pe tine... Când îi vezi pe toți acolo... mămica mea! Da fapt, așa a și fost reacția mai multor concurenți”, a dezvăluit Cabral.Cu toții vom avea ocazia să vedem reacțiile concurenților de la Cântă acum cu mine în ediția a treia a show-ului care este duminică, 31 martie 2019, la ora 20.00, doar la PRO TV.

Vedeți mai jos de ce crede Cabral despre cei 100 de specialiști în muzică de la Cântă acum cu mine!

FULLSCREEN
Cabral, despre Cântă acum cu mine: „Ca și concurent nu cred că aș reuși să scot trei sunete”
  • /

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO