• PRO TV
  • Tiri Michael (Mihail Tirică): „Aș vrea să văd concurenți care cred în ei”

Tiri Michael (Mihail Tirică): „Aș vrea să văd concurenți care cred în ei”

Tiri Michael (Mihail Tirică): „Aș vrea să văd concurenți care cred în ei”

Are un nume de scenă extrem de exotic, dar asta e doar o parte a carierei sale muzicale. Tiri Michael vrea să descopere la Cântă acum cu mine oameni pasionați de muzică, artiști care cred în șansa și forțele lor.

Tiri Michael, pe numele său real Mihail Tirică, a trecut prin experiența unui show grandios la Vocea României. Acum se află printre cei 100 de specialiști în muzică chemați să le dea încredere celor care se pregătesc de spectacolul vieții lor la Cântă acum cu mine. Tiri se simte recunoscător pentru ocazia de a se afla în mijlocul celor 100.

„Pentru mine înseamnă că munca mea este recunoscută și că ceea ce fac eu este apreciat. Toți cei 100 sunt specialiști, iar faptul că mă aflu printre ei mă umple de recunostință”, spune artistul. 

Tiri Michael crede că cei care vor urca pe scenă la Cântă acum cu mine au o șansă reală de a avansa în faza finală dacă le spun celor care îi privesc o poveste frumoasă și sinceră. Și, mai presus de orice, ei trebuie să aibă o calitate care face diferența între oamenii de succes și cei care eșuează. 

„Aș vrea să văd concurenți care cred în ei, care vin pe scenă și îmi spun o poveste pe care să o cred. Încredere, acea dorință care să mă facă să le dau votul meu, vocea, carisma și, nu în ultimul rând, personalitatea. Acestea sunt elementele pe care le caut.”  

Tiri, despre dragostea pentru muzică și zborul cu parapanta

Cântărețul are câteva cuvinte și pentru cei care nu vor reuși să fie foarte convingători, pe care îi încurajează să ridice capul și să privească doar înainte.

„O înfrângere nu înseamnă că trebuie să renunțe. Trebuie să creadă în ei, să muncească și să iubească cu toată inima ceea ce fac. Cu toate că doar unul dintre concurenți va ajunge să fie entertainer-ul suprem și să ia premiul de 50.000 de euro, nu înseamnă că ceilalți trebuie să renunțe, ci din contră trebuie să fie mândri că au făcut parte din experiența Cantă acum cu mine. Le mulțumesc că am avut ocazia de a sta în fața lor și de a-i asculta! Mă înclin!”

Tiri spune că o piesă dragă lui, Sex on fire a formației rock Kings of Leon, îl inspiră adesea. Este prima melodie care îi vine în minte atunci când simte nevoia să danseze. 

„Prima piesă care îmi vine în minte ar fi Sex on fire-Kings of Leon. O cânt și o ascult cu plăcere de fiecare dată când am ocazia. Are povești faine, cred că toată lumea poate confirma”, ne-a spus Tiri Michael.  

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să fii la curent cu tot ce e nou!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni