• PRO TV
  • Seredinschi dezvăluie cele mai importante lucruri pe care le-a învățat în cariera lui de până acum

Seredinschi dezvăluie cele mai importante lucruri pe care le-a învățat în cariera lui de până acum

Seredinschi dezvăluie cele mai importante lucruri pe care le-a învățat în cariera lui de până acum

A crezut în șansa lui și s-a înscris la Vocea României, sezonul 6. A făcut echipă cu Smiley, iar acum are toate motivele să zâmbească. Sfaturile lui și ale altor artiști consacrați l-au ajutat să o ia pe drumul cel bun.

Seredinschi știe că în muzică nu reușești de unul singur. Pentru a fi remarcat trebuie să demonstrezi că ai o voce, că știi să o folosești și că ai puterea de a mișca grupuri mari de oameni cu mesajul tău. 

„De la concurent Vocea României la jurat Cântă acum cu mine a fost un drum destul de greu, dar frumos, și pentru tot acest parcurs sunt recunoscător tuturor oamenilor care au avut încredere în mine și m-au ajutat să evoluez”, ne-a dezvăluit artistul, care e încântat că face parte din grupul celor 100 de muzicieni care îi vor ghida pe concurenții care aspiră la premiul cel mare.

Seredinschi consideră că orice artist aflat la început de drum trebuie să se înconjoare de oameni valoroși, care au răbdare cu ei. În final, munca susținută și talentul vor da roade, negreșit. Fostul concurent de la Vocea României îi asigură pe cei care vor urca pe scenă la Cântă acum cu mine că vor învăța câte ceva din fiecare experiență pe care o au pe drumul devenirii lor ca artiști.

Eu am învățat că cel mai înțelept este să iei constructiv orice sfat, critică, mai ales dacă vine din partea unor specialiști, și să le folosești pentru definirea ta ulterioară ca artist. Consider că cel mai important într-un astfel de show nu este premiul cel mare, ci mai degrabă faptul că ai șansa de a trăi o experiență foarte făină, de a mai face un pas în drumul pe care ai pornit și de a crea relații cu niște oameni care văd potențialul în tine și de la care ai multe de învățat.” 

Ce așteptări ai în legătură cu show-ul care ajunge în curând la PRO TV? 

„Juriul acestui show este format din 100 de oameni specializați pe segmentul lor, acest grup de oameni diferiți va avea o singură părere obiectivă, sinceră și reală vis-a-vis de prestația concurenților. Pe lângă formatul super fresh și captivant al show-ului, mizez pe faptul că oamenii vor rezona cu cei 100, asta consider că va trimite show-ul Cântă acum cu mine pe primele locuri în topul de audiență.” 

Ce vei puncta? Vocea, energia, ritmul sau prezența scenică în ansamblu? 

„Pentru a descoperi cel mai bun concurent voi puncta toate aceste lucruri: vocea, energia și prezența scenică.” 

Care e prima melodie care îți vine în minte și care te face să dansezi încă de la primele acorduri? Are o poveste piesa asta? 

„Piesa care mă face să dansez instant se numește Finesse de la Bruno Mars. L-am studiat de mic pe Bruno și întotdeauna am vrut să ajung să cânt la fel de bine ca el. Ultimul lui album, 24K Magic, are un sound retro care îi face chiar și pe părinții mei să danseze.”

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să afli tot ce e nou la Cântă acum cu mine!  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni