• PRO TV
  • Marlene Ionescu, despre "Cântă acum cu mine": "Cei 100, din care fac parte, formează cel mai exigent juriu văzut vreodată"   

Marlene Ionescu, despre "Cântă acum cu mine": "Cei 100, din care fac parte, formează cel mai exigent juriu văzut vreodată"   

Marlene Ionescu, despre "Cântă acum cu mine": "Cei 100, din care fac parte, formează cel mai exigent juriu văzut vreodată"   

Alături de trupa Zavera oferă spectacole pline de culoare şi inspiraţie. La fel, ca parte din #cei100 de la “Cântă acum cu mine”, colorează atmosfera şi inspiră alte talente să îşi urmeze visul. 


Aflată în faţa uneia dintre cele mai mari provocări din viaţă, provocarea „Cântă acum cu mine”, Marlene ne-a oferit un interviu special:

Ce înseamnă pentru tine să faci parte din proiectul Cântă acum cu mine?
 
În primul rând, este o invitație de a face parte dintr-o familie de oameni extrem de talentați - cei 100 - oameni cu care m-am împrietenit și alături de care trăiesc emoții extraordinare: de la lacrimi de bucurie, la încântare, visare. În al doilea rând este o onoare și o responsabilitate față de show, căpitan și concurenți.

Ce așteptări ai în legătură cu show-ul care ajunge în curând la PRO TV?
 
Sunt sigură că o să aibă audiență maximă! Este un show extraordinar, în care nu există limită de vârstă, de gen muzical, nu există bariere! Numitorul comun este muzica - iar cei 100 formează cel mai mare, divers și exigent juriu văzut vreodată într-un show de televiziune! Și încă ceva, o să fie electrizant să auzi 100 de voci cântând la unison alături de cei mai convingători concurenți!

Care e prima melodie care îți vine în minte și care te face să dansezi încă de la primele acorduri? Are o poveste piesa asta?

O piesă care mă face să dansez de fiecare dată este Uptown funk. Pe lângă ritmul funk, vocea lui Bruno Mars și riff-ul electrizant de chitară, compunerea piesei e o adevărată lecție pentru noi ca și muzicieni/compozitori. După ce au scris primele versuri și partea instrumentală de început - care au venit foarte natural, au urmat nenumărate întâlniri în studiourile din Londra, Los Angeles și Memphis, dar magia creației nu a mai apărut. Pur și simplu s-au gândit să abandoneze piesa pentru că părea sortită să nu capete formă! Orice vers scris părea neinspirat și forțat! Dar Rhonson, care a continuat să creadă în potențialul piesei, a mai lăsat să treacă un timp, după care a reluat procesul creației și, iată, astfel a fost creată încet și cu răbdare una dintre cele mai cunoscute și cântate piese ale generației noastre de muzicieni. Deci totul se întâmplă la momentul potrivit, iar dacă vei crede în visul tău, chiar și atunci când vrei să lași totul baltă, o să îți dai seama cât de aproape a fost momentul abandonului de momentul realizării visului tău!


Ce așteptări ai de la concurenți, ce anume te-ar convinge să te ridici și să dansezi pe ritmul impus de ei?

Așteptările sunt mari! Cine participă la acest show trebuie să își asume acest rol foarte serios! Îmi dau seama că emoțiile sunt foarte mari! Un participant trebuie în primul rând să își aleagă o piesă foarte cunoscută care să îi pună în valoare abilitățile vocale și interpretative, pe care să o cearnă prin sita sufletului său și să adauge multă trăire - practic asta face diferența! Felul în care lași să treacă muzica prin tine și o amplifici prin trăirea proprie, adăugând sentimente căpătate în experiența ta de viață. Pe lângă toate astea, intonația e foarte importantă, ritmul și nu în ultimul rând dicția pe care mulți o pierd din vedere. Apariția scenică și o coregrafie bine pusă la punct ar fi de-asemenea mari plusuri.
 
Unii dintre concurenți nu vor merge mai departe în acest show, poate și din cauza ta. Ce sfaturi ai pentru cei care nu vor obține un punctaj suficient pentru a-i propulsa în finală?
 
Va fi impresionant pentru concurenți să cânte în fața a 100 de specialiști! Nu va fi deloc ușor, însă dacă au încredere în ei, în talentul lor - lucruri magice se vor întâmpla!! Iar în cazul în care nu vor ajunge în finală, să continue să meargă pe drumul lor, acest moment să fie o piatră de temelie pe care își vor clădi o carieră muzicală!! Să nu uite nicio clipă că dacă vor lupta pentru visul lor, acesta va deveni realitate!
 
Ai mai jos un video extraordinar, realizat în culisele "Cântă acum cu mine". Simţi atmosfera show-ului şi ţi se face pielea de găină:
 

  



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni