• PRO TV
  • Loredana către un concurent de la Cântă acum cu mine: ”Trebuie să mă cucerești!”

Loredana către un concurent de la Cântă acum cu mine: ”Trebuie să mă cucerești!”

Loredana către un concurent de la Cântă acum cu mine: ”Trebuie să mă cucerești!”

În cea de-a doua ediție Cântă acum cu mine, care va fi difuzată duminică, 17 martie, de la ora 20:00, Cabral și cei 100 vor asculta noi concurenți pregătiți să ridice în picioare cel mai divers și exigent juriu văzut vreodată într-un show de televiziune din România.

Copleșiți de emoții, interpreții și-au pregătit momentele care să le asigure un loc în marea finală și vor cânta în fața celor 100 piese precum ”Single Ladies”, ”My way”, ”I wanna be like you” sau ”I will survive”.

Unul dintre concurenți va cânta ”Grace Kelly”, iar momentul lui va stârni reacții. ”Aș fi vrut să mă ridic, dar mi s-a părut că ai fost prea încordat. Vocea ți-a sunat foarte bine, dar aici suntem la un show în care trebuie să mă cucerești. Trebuie să fii artistul total care trece rampa și tu ai reușit să faci o mare parte din toate astea, dar nu ai ajuns la coarda aia sensibilă pe care trebuie să mi-o ciupești.”, va spune Loredana, în timp ce dirijorul Daniel Jinga crede că perfecțiunea uneori e rece: ”Mi-a plăcut timbrul lui vocal, e carismatic. Mi-a plăcut de la început și asta dovedește că nouă nu ne plac lucrurile perfecte. Am ales să mă ridic, deși nu a fost perfect, perfecțiunea uneori e rece și nu ne atrage. Ne plac lucrurile foarte frumoase, care ne fac să vibrăm”.

Cine sunt cei doi concurenți care vor ajunge în finală, dar și cum vor reacționa cei 100 atunci când pe scenă un concurent va face breakdance la începutul momentului său, vedem duminică, 17 martie, de la ora 20:00, la Cântă acum cu mine.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni