• PRO TV
  • Jurații de la Cântă acum cu mine au făcut spectacol la avanpremiera serialului VLAD

Jurații de la Cântă acum cu mine au făcut spectacol la avanpremiera serialului VLAD

Jurații de la Cântă acum cu mine au făcut spectacol la avanpremiera serialului VLAD

Atmosfera de la Cântă acum cu mine i-a însoțit pe jurații show-ului și la avanpremiera serialului VLAD. Joi seară, câțiva dintre cei 100 de muzicieni ne-au dezvăluit de ce așteaptă lansarea la TV a serialului. 

Marlene Ionescu, Tiri Michael, Alina Dincă, Andra Gogan, Jean Gavril, DJ Harra, Raluca Dan și mulți alții, răspândiți în sală la vizionarea de gală a primului episod al serialului VLAD, s-au simțit pe covorul roșu ca la filmările show-ului Cântă acum cu mine. Dana Neacșu (DJ Harra) a mărturisit că a fost încântată de modul în care au decurs filmările la show-ul care ajunge la PRO TV pe 3 martie.

„Doamne! A fost... depășește orice imaginație. A zis Cabral o chestie pe promo, că depășește logica omenească și asta e descrierea perfectă pentru acest show. A fost extraordinar, a fost o emoție de nedescris. Noi ne-am simțit foarte, foarte bine. Am avut parte de concurenți foarte frumoși și foarte talentați și așteptăm al doilea sezon, chiar dacă dumneavoastră nu l-ați văzut pe primul”, a dezvăluit DJ Harra, care abia așteaptă ziua de luni, 25 februarie, în care serialul VLAD își face debutul la PRO TV.

„Eu îl voi urmări pentru că am auzit foarte multe lucruri grozave despre el și, ce crezi?, actorul principal este foarte simpatic”, a spus DJ Harra, care a fost furată de reporterul nostru, Liviu Stanciu, care a dus-o să-i facă cunoștință cu Adi Nartea.

Alina Dincă are aminitiri frumoase cu VLAD. Nu, nu cu Vlad din serial, ci cu un alt Vlad, care a ocupat un loc important în viața ei în trecut.

Vlad îl cheamă pe primul meu prieten. Pe primul meu prieten. Când eram mică, la zece ani, primul băiat care m-a  pupat a fost Vlad. Așteptam foarte tare seara asta și aștept și la televizor spectacolul care va fi”, a dezvăluit Alina Dincă.

Jurații de la Cântă acum cu mine au cântat pe covorul roșu de la avanpremiera serialului VLAD și au întors toate privirile.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni