• PRO TV
  • Emilia Dorobanțu: „Cântă acum cu mine va fi EPIC”

Emilia Dorobanțu: „Cântă acum cu mine va fi EPIC”

Emilia Dorobanțu: „Cântă acum cu mine va fi EPIC”

O voce îndrăgită a muzicii populare românești, interpreta Emilia Dorobanțu mărturisește că show-ul de la PRO TV este un cumul de stări și emoții pe care nu le-a mai trăit niciodată.

Emilia Dorobanțu face parte din grupul celor 100 de muzicieni și specialiști în muzică din show-ul care îi va ține cu sufletul la gură pe toți membrii familiei. Interpreta mizează pe faptul că publicul va rezona cu emoția pe care au trăit-o cu toții pe platourile de filmare. 

„Sunt foarte fericită să fac parte din proiectul Cântă acum cu mine. Este o experiență unică de care mă bucur din plin. Show-ul este un cumul de stări și emoții pe care nu le-am mai trăit niciodată. Este și va fi EPIC!  Sper și îmi doresc ca acest show să se bucure de o audientă maximă, iar feedback-ul telespectatorilor să fie același pe care l-am simțit în platou”, ne spune Emilia Dorobanțu.  

Interpreta așteaptă de la concurenți să se remarce prin talentul lor musical și să transmită emoție, energie, atitudine, ținută, prezență scenic. „Totul contează”, dezvăluie artista, care are și un sfat pentru cei care nu vor reuși să secalifice în etapa finală.  

„Sugestia mea pentru cei ce nu reusec să meargă mai departe în acest concurs ar fi să se concentreze pe visurile lor și să lupte pentru a ajunge acolo unde își doresc. Poți pierde o luptă, dar poți câștiga un război.”

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să fii la curent cu tot ce e nou! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni