• PRO TV
  • Duminică seară, cei 100 și Cabral vor avea parte de un moment emoționant la Cântă acum cu mine.

Duminică seară, cei 100 și Cabral vor avea parte de un moment emoționant la Cântă acum cu mine.

Duminică seară, cei 100 și Cabral vor avea parte de un moment emoționant la Cântă acum cu mine.

Un electrician de 56 de ani va urca pentru prima dată pe o asemenea scenă și va încerca să-i arate celui mai divers și exigent juriu văzut vreodată într-un show de televiziune că vârsta nu e un impediment în calea unui artist.

Uluiți de felul în care a cântat, cei 100 vor fi în lacrimi la finalul momentului.  ”Despre asta este vorba. Despre emoție, căldură, să simțim dragoste, să simțim vibrație, să ne unim toți într-o singură voce. Până la urmă există un destin și trebuie să ai răbdare, să-ți aștepți acest destin. În această seară, tu ai reușit acest lucru, ne-ai emoționat până la lacrimi!”, spune Loredana. 

Nici Dana Dorian, unul dintre cei mai exigenți profesori de canto din România, nu va rămâne indiferentă la interpretarea concurentului: ”N-am respirat, n-am clipit. Am văzut emoție pură, adevăr uman, care în scenă a devenit adevăr scenic. Am văzut și am auzit oameni care suspinau!”, va spune aceasta în cea de-a doua ediție Cântă acum cu mine, duminică, de la ora 20:00, la PRO TV. 

Emisiunea Cântă acum cu mine este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni