• PRO TV
  • DJ Harra: „Dacă ești talentat și muncești, îți poți face cadou cea mai frumoasă viață”

DJ Harra: „Dacă ești talentat și muncești, îți poți face cadou cea mai frumoasă viață”

DJ Harra: „Dacă ești talentat și muncești, îți poți face cadou cea mai frumoasă viață”

Dana Neacșu a muncit din greu pentru a ajunge DJ Harra, iar acum are sfaturi prețioase pentru concurenții de la Cântă acum cu mine.

DJ Harra vede show-ul Cântă acum cu mine ca pe o oportunitate de a fi martor la ceva măreț, un spectacol dedicat întregii familii cum nu s-a mai făcut până acum. Artista le-a dezvăluit celor care așteaptă cu sufletul la gură startul show-ului câteva gânduri despre cea mai nouă experiență din viața ei.

Ce înseamnă pentru tine să faci parte din proiectul Cântă acum cu mine?

„Mă simt onorată să fac parte din proiectul Cântă acum cu mine și să am un loc în față la un concert atât de mare și de spectaculos. Sper ca telespectatorii să simtă energia și emoțiile concurenților, dar și pe ale noastre, și să se bucure de show-ul cu cea mai mare diversitate de până acum.”  

Ce te-ar putea determina să te ridici și să cânți în rând cu ei. Ce vei puncta? 

„Aș puncta vocea, în primul rând, și legătura pe care o stabilesc ei cu noi, jurații, dar și cu publicul. E foarte important ca participanții să-mi transmită și un anumit sentiment pentru a mă convinge să apăs butonul.” 

Unii dintre ei nu vor merge mai departe, poate și din cauza ta. Ce sfaturi ai pentru cei care nu vor obține un punctaj suficient pentru a-i propulsa în finală? 

„I-aș ruga să asculte sfaturilor noastre, să nu le ia ca pe niște reproșuri, și să se gândească că pe viitor sfaturile noastre și un gram de experiență în plus îi pot propulsa acolo unde își doresc. Să fii pe scenă, privit de sute de ochi care îți analizează fiecare gest și inflexiune vocală, nu este ușor. Dacă ar fi, toată lumea ar putea să o facă. Dar dacă ești talentat și muncești din greu pentru a te perfecționa în acest sens, îți poți face cadou cea mai frumoasă viață din câte există, viața de artist.”  

Care e prima melodie care îți vine în minte și care te face să dansezi încă de la primele acorduri? 

The pointer sisters cu piesa I'm so excited. Pur și simplu este starea mea de spirit de fiecare dată când în jurul meu este muzică și energie.”  

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să afli tot ce te interesează despre show! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni