• PRO TV
  • Cristina Caramarcu: „Acest show e plin de energie pozitivă și distracție”

Cristina Caramarcu: „Acest show e plin de energie pozitivă și distracție”

Cristina Caramarcu: „Acest show e plin de energie pozitivă și distracție”

Cristina Caramarcu, solista care a reprezentat România la Eurovision 2018 alături de trupa Tha Humans, știe cât de important e ca în viață să urci în trenul potrivit.

Cristina Caramarcu a învățat multe din experiența neplăcută de la Eurovision 2018, când piesa României nu a reușit să ajungă în finală. Ca artist care știe ce vrea, Cristina nu s-a descurajat, a ridicat capul și a continuat să-și urmărească visul de a oferi celor care iubesc muzica o experiență de neuitat. 

Acesta este unul dintre cele mai prețioase sfaturi pe care le poate da celor care se vor lupta pentru trofeul Cântă acum cu mine și pentru premiul de 50.000 de euro. Cristina Caramarcu a dezvăluit care sunt calitățile pe care le va aprecia la concurenți și ce așteptări are de la ei.

„Nu mereu același lucru. Uneori mă ridic pentru voce, alteori pentru energia pe care o transmite. Nu e o rețetă, nu e un tipar. Și cred că asta face din show-ul acesta ceva diferit.”  

Cristina Caramarcu a fost și la Vocea României, unde s-a luptat cu Tibi Scobiola.

Artista are un mesaj de încurajare pentru cei care nu vor reuși să meargă mai departe, un sfat pe care l-a urmat și ea în momentele de cumpănă.

„Să creadă că li se poate întâmpla. Să fie pregătiți mereu. Nu se știe niciodată când trece trenul ăla în care te poți urca doar dacă ești pregătit”, spune cântăreața.

Solistă a trupei The Humans, Cristina Caramarcu este de părere că face parte din „cel mai valid juriu pentru un concurent”, un grup de muzicieni și pasionați de entertainment care nu poate fi păcălit cu jumătăți de măsură.

Cred că toată lumea o să iubească acest show. E plin de energie pozitivă și plin de distracție. Să nu uităm nici de emoții, care ne-au copleșit de câteva ori bune”, mărturisește Cristina Caramarcu.   

Rămâi alături de noi pentru a afla tot ce e nou la Cântă acum cu mine! Urmărește pagina de Facebook și pagina de Instagram!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni