• PRO TV
  • Cristina Bondoc, despre concurenții de la Cântă acum cu mine: „Eu votez cu inima”

Cristina Bondoc, despre concurenții de la Cântă acum cu mine: „Eu votez cu inima”

Cristina Bondoc, despre concurenții de la Cântă acum cu mine: „Eu votez cu inima”

Cristina Bondoc a cochetat cu muzica încă din copilărie, când părinții au sfătuit-o să studieze vioara. A ales să impresioneze cu vocea și să aprecieze un art artistic cu toată inima.

Au trecut mai bine de opt ani de la finala de vis de la Românii au talent, însă Cristina Bondoc își amintește și acum cu plăcere de perioada aceea, în care milioane de români au putut-o auzi pe cea mai mare scenă a talentului. Cristina a fost selectată pentru a se alătura celor 100 de specialiști în muzică de la Cântă acum cu mine, show pe care îl consideră ideal pentru vocile aflate la început de drum. 

„Sunt onorată că fac parte din acest impresionant proiect. Sper să se mențină această energie și aceeași echipă minunată și în următorul sezon. Vă super mulțumesc pentru invitație. Sper doar ca și cei de acasă să simtă ceea ce trăim noi aici, emoția și vibe-ul concurenților. O să fie super și deja cred că o să fie în top”, mărturisește cântăreața. 

În 2012 a cântat și la Vocea României

Cristina Bondoc se declară un artist care apreciază naturalețea și emoția pe care o transmite povestea unei melodii interpretate din inimă pe scenă. La Cântă acum cu mine, Cristina va căuta această naturalețe și la concurenți.

„Urăsc teatrul ieftin, simt când un concurent se preface și nu pornește emoția sinceră din suflet. Prima dată punctez vocea și cred că harul de la Dumnezeu e cel mai important. Naturalețea vine singură. Dacă mi se ridică părul pe mine, e clar. 

Artista dezvăluie că va face tot ce depinde de ea să-i sprijine, în cadrul show-ului, pe cei care își doresc să facă o carieră în muzică. Deși nu toți vor ajunge în marea finală, concurenții primesc din partea Cristinei asigurări că povestea lor nu se oprește aici.

„Un concurs nu decide o carieră. Au fost oameni care s-au lansat și fără câștigarea unui concurs de genul, dar sper ca cel care va câștiga să fie un entertainer cu adevărat și să facă ceva, o carieră. Cu siguranță noi îl vom ajuta. Eu votez cu inima”, a spus artista.

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să afli în timp real tot ce e nou! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni