• PRO TV
  • Ciprian Teodorescu, despre Cântă acum cu mine: „Mă aștept să spargă toate audiențele”

Ciprian Teodorescu, despre Cântă acum cu mine: „Mă aștept să spargă toate audiențele”

Ciprian Teodorescu, despre Cântă acum cu mine: „Mă aștept să spargă toate audiențele”

Ciprian Teodorescu a fost unul dintre favoriții publicului în sezonul 2 Vocea României. Acum face parte din grupul celor 100 care speră să influențeze pozitiv parcursul concurenților de la Cântă acum cu mine.

O fi adorabil, iubibil și cum vreți voi, dar Pavel Bartoș a inventat un cuvânt ieșit din comun pentru a-l descrie pe Ciprian Teodorescu: „loredanabil”. Artistul, care a făcut echipă cu Loredana în sezonul 2 Vocea României, lucrează din nou cu Lori, are e Căpitanul celor 100 de la Cântă acum cu mine.

Ciprian Teodorescu ne-a dezvăluit ce crede el despre show-ul care vine în curând la PRO TV.

„Sincer, mă simt onorat să fac parte din tot colectivul acesta și aici mă refer atât la cei 100 de jurați, cât și la tot colectivul de producție. Îmi place la nebunie ce se întamplă în acest show și aș fi bucuros să pot asimila tot ce am de invățat de aici. Sunt happy că am acceptat.”  

Ce așteptări ai în legătură cu show-ul care ajunge în curând la PRO TV? 

„Mă aștept să spargă toate audiențele! Este un show care are toate calitățile necesare ca să se întâmple acest lucru. Este spectaculos, sincer, transparent, plin de energie, trăiri și sentimente frumoase și multă implicare.”  

Ce așteptări ai de la concurenți? 

„Trebuie doar să mi transmită adevărul lor, cu care eu să empatizez, bineînțeles însoțit de o voce bună și prezență scenică. Dacă se întamplă acest lucru, dacă se aliniază astrele în acest fel, nu am cum să nu mă ridic. Sunt un om sensibil și receptiv la tot ce înseamnă un act artistic frumos.”  

Ce vei puncta? Vocea, energia, ritmul sau prezența scenică în ansamblu? 

„Voi puncta pachetul. Un artist complet trebuie să aibă de toate într-un amestec perfect, astfel încât să îi scoată toate calitățile în evidență.”  

Ce sfaturi ai pentru cei care nu vor obține un punctaj suficient pentru a-i propulsa în finală? 

„Îi sfătuiesc să nu renunțe. Acest concurs nu este capăt de linie, este doar o lucrare de control cu o comisie de corectură mai mare, prin care ei pot să-și evalueze nivelul și, prin urmare, cam care e volumul de muncă pe care trebuie să-l depună în continuare.”  

Rămâi conectat la ceea ce te interesează, urmărind pagina de Facebook și pagina de Instagram Cântă acum cu mine!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni