• PRO TV
  • Cei 100 sunt gata de spectacolul Cântă acum cu mine: „Acest show va rupe tot”

Cei 100 sunt gata de spectacolul Cântă acum cu mine: „Acest show va rupe tot”

Cei 100 sunt gata de spectacolul Cântă acum cu mine: „Acest show va rupe tot”

Concentrarea este la maximum pe platoul de filmare al show-ului Cântă acum cu mine. Cei 100 de specialiști în muzică dezvăluie din culise ce înseamnă pentru ei această nouă experiență muzicală.

Filmările sunt în toi la primul sezon al show-ului Cântă acum cu mine, cel mai așteptat spectacol dedicat bucuriei de a cânta împreună. Deși în focul pregătirilor, cei 100 și-au făcut timp pentru a le transmite telespectatorilor PRO TV și fanilor din mediul online ce așteptări au de la concurenți și ce înseamnă pentru fiecare dintre ei să facă parte din distribuția acestui show remarcabil. Azi vorbim cu șapte dintre ei.

Alin Dincă, liderul formației Trooper, adoră gașca formată în jurul show-ului Cântă acum cu mine și consideră că planetele s-au aliniat incredibil de bine pentru acest lucru. Muzicianul a profitat de ocazie pentru a-i invita pe telespectorii noștri să urmărească spectacolul care va fi la PRO TV, fiindcă nu vor regreta.

„Aș vrea ca toată lumea să urmărească show-ul ăsta. Este veritabil. Fără texte pregătite, fără păreri de dragul discuției, fără umplutură. Oferim artiști noi și talentați în stare pură! Artiști! Nu tinere speranțe. Artiști. Sper ca telespectatorii să-i descopere împreună cu noi”, spune Alin, care a dezvăluit că nu așteaptă perfecțiune de la concurenți, ci „emoție”. 

„Vreau emoție. Vreau să plâng. Vreau să râd. Vreau să fiu purtat prin sute de stări! Dacă simt emoția reală și dacă artistul din față mă convinge că este acolo fără nicio mască... sunt al lui!”. L-ați auzit, da?

Interpreta de muzică populară Lavinia Goste vrea să se distreze la maximum în timpul reprezentațiilor. Cântăreața mărturisește că poate trece cu vederea anumite greșeli tehnice în interpretare dacă cei care intră pe scenă vor reuși să o facă să trăiască momentul artitic. 

„Voi puncta întregul act artistic, care e un pachet. Inteligența muzicală, timbrul vocii trebuie să mă cucerească, nu mă interesează să aibă un ambitus mare, ci să fie un timbru special. 50.000 de euro nu se câștigă așa ușor. Mă aștept ca un concurent să fie expresiv, carismatic, să știe să fie cuceritor și să transmită mesajul piesei”, ne-a spus Lavinia Goste.

Interpreta mărturisește că prima melodie care o face să sară în sus de pe canapea și să danseze este Time of my Life. „Acasă dansăm toți, adică eu, Marius (soțul meu) și gemenele de cinci anișori. Ele pun melodia, ne ridică de pe canapea și nu avem încotro, dansăm și cântăm de răsună casa”.

Tibi Scobiola, finalistul lui Smiley în cel de-al doilea sezon Vocea României, înțelege perfect ce-i așteaptă pe concurenți. Le va ține pumnii tuturor, deși știe că nu toți pot câștiga marele premiu. Tibi e foarte entuziasmat că face parte dintre cei 100 și garatează încă de pe acum: Acest show va rupe tot!

„Așteptările mele sunt foarte mari și spun asta deoarece știu câtă muncă și cât suflet se pune în fiecare zi. 100% se merge pe spontaneitate, sinceritate, talent, plăcerea de a cânta și performa. Este cel mai sincer show de televiziune unde nu este ceva impus, nu avem căști în urechi să ni se spună lucruri, ce să spunem sau ce să nu spunem. Acest show va rupe tot!”.

Cu 45 de ani de experiență în muzică, Zoia Alecu are așteptări mari de cei care și-au propus să câștige prima ediție a show-ului Cântă acum cu mine. „Mă aștept de la cel care va câștiga să aibă prezență scenică, dezinvoltură, atitudine de artist, personalitate vocală, ținută șic și acea putere de a-mi răscoli sufletul, de a mă introduce în povestea lui. Cu alte cuvinte, eu vreau tot pachetul de la un câștigător”, spune îndrăgita cântăreață de muzică folk.

Cel mai probabil, nu toți concurenții vor reuși să se ridice la așteptările ei și, poate, nici la așteptările lor, însă Zoia Alecu are pentru fiecare câte un sfat. 

„Celor care nu pot atinge toate standardele le pot da sfaturi utile pentru devenirea lor. Toți marii artiști muncesc enorm și continuu, luni de zile, câte 10 ore zilnic, pentru a scoate un album nou sau pentru un recital care să facă publicul să-l aclame. Aș putea scrie un roman despre cât de grea este viața unui artist, dar și frumoasă. Recompensa cea mai mare este dragostea publicului, dar și aprecierea, respectul criticilor și colegilor de breaslă”.

Adrian Nour, actor și fost concurent Vocea României, spune că se simte recunoscător că se află printre cei 100 de experți care le-ar putea influența pozitiv cariera celor intrați în cursă la Cântă acum cu mine.

„E o mare provocare pentru mine dar, în același timp, și o mare bucurie. Nu credeam că mă voi simți atât de bine între cei 100. E frumos să fii printre oameni care chiar apreciază muzica, dispuși să se lase încântați de concurenți, dornici să-i ajute să se lanseze în cariera muzicală. Am fost emoționat, am dansat și am sărit în sus de bucurie la fiecare concurent care a reușit să ajungă la noi. E foarte tare ce se întâmplă zilele astea”, ne-a spus Adrian.

Actorul spune că așteaptă ca cei care vor să-i cucerească pe cei 100 să se aplece asupra cântecelor ca niște actori, să și le asume și să le facă „ale lor”.

Vizi Imre revine într-un show muzical televizat, însă de această dată nu în ipostaza de concurent. După ce s-a clasat al doilea la Vocea României, sezonul 2, și a compus o melodie care a ajuns pe coloana sonoră a filmului românesc Billion Star Hotel, Vizi face parte dintre cei 100 de muzicieni care vor decide vocile de aur ale primului sezon Cântă acum cu mine.

„Vreau pachetul complet. Nu vreau compromisuri de genul nu prea m-a atins, dar avea tehnică bună. Vreau să am piele de gaină și să lăcrimez sau chiar să plâng în hohote ca la concertul “Songs in the key of life - An allstar salute” pentru Stevie Wonder”. WOW! Nici nu ceri mult, dragă Vizi!

Actorul Andrei Ciopec (Triplusec) spune că acest show este o mare oportunitate pentru el de a se pune față în față cu el însuși și cu multe tipologii umane. Andrei mărturisește că se lasă ușor convins, dar că îl va impresiona mult jocul scenic al concurenților. Ei nu trebuie să cânte, ci să interpreteze și, mai mult decât atât, să devină cântecul. 

„Voi puncta un ansamblu de factori care validează concurentul perfect. Vizez organicitatea, care are ca și elemente componente și energia, și ritmul, și vocea, și prezența scenică, elemente care nu sunt date atât de talent, cât de nivelul de muncă al fiecărui concurent în parte”.

Despre Cântă acum cu mine

Cântă acum cu mine (All together now) este un format TV internațional în care fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul să-i convingă pe cei 100 de muzicieni să cânte alături de el. Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge în marea finală și poate câștiga marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să afli în timp real tot ce e nou!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni