• PRO TV
  • Cei 100 de muzicieni abia așteaptă să se ridice în picioare

Cei 100 de muzicieni abia așteaptă să se ridice în picioare

Cei 100 de muzicieni abia așteaptă să se ridice în picioare

Cei 100 de muzicieni care vor analiza prestația concurenților sunt artiști consacrați ai scenei muzicale românești. 

Experiența lor în muzică nu poate fi contestată, iar jurizarea va fi una absolut obiectivă, în sensul că vor acorda puncte celor care reușesc să transmită emoția și vibe-ul necesare pentru a-i determina să cânte și să danseze împreună cu ei.

Concurenților nu le va fi ușor să ajungă la inima specialiștilor, fiindcă aceștia vor lua în calcul prestațiile în ansamblul lor. Pentru a se ridica de pe scaun, muzicienii vor analiza interpretarea, mișcarea scenică și emoțiile pe care le vor transmite concurenții pe scenă. Vor căuta, dacă vreți, artistul complet. Cei 100 formează cel mai exigent și mai divers public de specialiști văzut vreodată într-un show de televiziune.

Va fi oare vreun concurent capabil să convingă 100 de experți să cânte împreună cu el și să creeze astfel magia unui cor format din 101 persoane? Iată întrebarea!

Căpitanul

Formatul acestei emisiuni prevede existența unui un căpitan al celor 100, iar show-ul prezentat de PRO TV va beneficia de prezența inegalabilei Loredana Groza. Da, Lori se va afla în mijlocul muzicienilor și le-ar putea influența deciziile.

Gazda 

Show-ul Cântă acum cu mine îl va avea ca prezentator pe Cabral, care, după fiecare prestație a concurenților, îi va provoca pe cei 100 să evalueze momentul artistic. Își vor spune părerea și cei care s-au ridicat și au cântat împreună cu concurenții, și cei care nu au apreciat momentele.

Crezi că poți să ridici în picioare 100 de specialiști în muzică și să-i convingi să cânte împreună cu tine? Atunci înscrie-te AICI sau la numărul de telefon 0752.142.683! Sau poți veni direct la preselecțiile Cântă acum cu mine, care au loc sâmbătă, 8 decembrie 2018, de la ora 10:00, la Hotel IBIS Gara de Nord.

Intră în comunitatea noastră de Facebook pentru a afla tot ce te interesează despre show-ul Cântă acum cu mine!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni