• Emisiuni
  • La Măruță
  • Valentin Dinu, primele declarații după prestația sa de la "Cântă acum cu mine"

Valentin Dinu, primele declarații după prestația sa de la "Cântă acum cu mine"

Valentin Dinu, primele declarații după prestația sa de la "Cântă acum cu mine"

La noi în emisiune, a venit Valentin Dinu, concurentul de la "Cântă acum cu mine"

Valentin Dinu a făcut spectacol duminică, la show-ul Cântă acum cu mine, ridicând 98 de specialiști muzicali în picioare cu momentul său artistic. Acesta a interpretat celebra piesă a trupei Cargo, "Dacă ploaia s-ar opri". Din păcate Valentin Dinu nu a intrat în finala "Cântă acum cu mine", el fiind eliminat de câtre Cătălina Antal. 

Valentin Dinu a povestit despre experiența sa de la "Cântă acum cu mine" și cât de mult i s-a schimbat viața în ultimii 9 ani de când a pășit pe scena "Românii au talent".

"Sincer am avut emoții mai mari decât la Românii au talent. A fost o experiență foarte tare. Când am văzut 100 de muzicieni au început să-mi tremure mâinile. 

Mi s-a schimbat foarte mult viața în ultimii 9 ani. M-am căsătorit, am o fetiță de 3 ani și cântă. Abia aștept un duet Maia-Valentin Dinu. Mi s-a schimbat viața și sunt foarte fericit." a spus Valentin Dinu. 

În anul 2011, artistul făcea spectacol pe scena Românii au talent, unde a impresionat-o până la lacrimi pe Andra, cu piesa "Cât de frumoasă ești". Artistul a ajuns până în finala "Românii au talent", ocupând poziția a treia.

Artistul regretă că nu a ajuns în finala "Cântă acum cu mine" și acesta a spus că dacă ar fi putut să dea timpul înapoi ar fi cântat altă piesă. 

"Legat de piesă a două aș fi cântat altă piesă, dar a fost o experiență superbă. " , a spus Valentin Dinu, în direct "La Măruță".

A doua ediție "Cântă acum cu mine" va fi pe 17 martie, de la ora 20:00, la PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni