• PRO TV
  • Bibescu. Boier Bibescu: „Munca și perseverența bat talentul”

Bibescu. Boier Bibescu: „Munca și perseverența bat talentul”

Bibescu. Boier Bibescu: „Munca și perseverența bat talentul”

N-am putea zice că Bibescu n-are talent, dar munca asiduă l-a ajutat să-și sporească popularitatea. Cunoscutul producător și compozitor ne-a mărturisit ce înseamnă pentru el show-ul Cântă acum cu mine.

Pe Boier Bibescu îl știți, cu siguranță, pentru hitul verii 2011, Dan Spătaru n-a murit, realizat în colaborare cu Don Baxter. Compozitorul și producătorul muzical Boier Bibescu face parte din proiectul Cântă acum cu mine, despre care spune că vine cu o responsabilitate destul de mare.

„Este prima mea experiență de genul acesta, este o responsabilitate destul de mare și cred că experiența acumulată în toți acești ani de muncă mă va face să mă bucur din plin de acest show”, spune Boier Bibescu, un muzician care așteaptă de la concurenți ceea ce el are deja.

În primul rând, e important să știe să-și controleze emoțiile. Dacă își controlează emoțiile o să dea tot ce are mai bun din el. Concurentul care mă va face să apăs butonul este acela care o să se simtă ca pe o scenă, în timpul unui concert, în fața a mii de oameni. El va trece cu brio testul Cântă acum cu mine” e de părere muzicianul, care susține că „munca și perseverența bat talentul”, chiar și la Cântă acum cu mine.  

Ce așteptări ai în legătură cu show-ul care ajunge în curând la PRO TV? 

„Sincer, nu am nicio așteptare, las publicul să decidă. Mie personal îmi place foarte mult ce a ieșit.”  

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să afli tot ce te interesează!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni