• PRO TV
  • Andrei Ciopec (Triplusec): „Nu e un capăt de țară dacă nu ajungi în finală”

Andrei Ciopec (Triplusec): „Nu e un capăt de țară dacă nu ajungi în finală”

Andrei Ciopec (Triplusec): „Nu e un capăt de țară dacă nu ajungi în finală”

Actoria din muzică poate fi elementul-cheie la Cântă acum cu mine. Andrei Cioplec, actor în seriaulul Triplusec, știe ce va puncta în show-ul care ajunge în curând la PRO TV.

Ce înseamnă pentru tine să faci parte din proiectul Cântă acum cu mine?

„Faptul că fac parte din acest proiect este pentru mine o oportunitate care mă pune față în față cu mine, un mine pus față în față cu multe tipologii umane și multe momente pe care sper să le fructific și să mai pun o cărămidă la Omul spre care tind să fiu.”

Ce așteptări ai în legătură cu show-ul Cântă acum cu mine?

„Să transmită bucurie și să hrănească cultural, dar mai ales sufletește, publicul telespectator.”

Ce vei puncta? Vocea, energia, ritmul sau prezența scenică în ansamblu?

„Voi puncta un ansamblu de factori care validează concurentul perfect. Vizez organicitatea care are ca și elemente componente și energia, și ritmul, și vocea și prezența scenică, elemente care nu sunt date atât de talent, cât de nivelul de muncă al fiecărui concurent în parte.”

Unii dintre concurenți nu vor merge mai departe în acest show. Ceva sfaturi pentru cei care vor ieși din competiție…

„Nu am sfaturi. Nu e un capăt de țară faptul că nu ajungi în finală. Când nu ajunge în finală un concurent poate fi atât din cauza mea, cât și datorită mie. Poate cuiva nu i-ar folosi în momentul X al vieții lui să ajungă într-o finală. Important pentru fiecare este să-și dea seama singur ce are de făcut pe viitor, pentru ca fiecare moment să fie un moment de ACUM, de a cânta ACUM, de a cânta ACUM cu mine.”



Care e prima melodie care îți vine în minte și care te face să dansezi încă de la primele acorduri? Are o poveste piesa asta?

„Prima melodie care îmi vine în minte este Hurt, de la Johnny Cash. Nu mă face să dansez de la primele acorduri, nu mă face să dansez deloc, însă mă invită la o așezare lăuntrică și mă pune într-o stare de meditație, mai ales că are o poveste frumoasă pentru mine. Eram în America în 2008, cu work and travel, și acolo un coleg de rulotă asculta Johnny Cash, coleg care era un american fost prizonier într-o închisoare în care cântase chiar Johnny Cash. Mi-a arătat CD-ul, în aceeași zi am văzut și filmul Walk The Line și, de atunci, Johnny Cash este cântărețul meu preferat și nu doar cântărețul preferat, ci artistul preferat și, mai mult decât atât, un om preferat mie.”

Rămâi conectat la ceea ce contează, urmărind pagina noastră de Instagram!

Cântă acum cu mine – în curând, la PRO TV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni