• PRO TV
  • Andra Gogan te invită în culisele show-ului Cântă acum cu mine. „Suntem deja ca o familie”

Andra Gogan te invită în culisele show-ului Cântă acum cu mine. „Suntem deja ca o familie”

Andra Gogan te invită în culisele show-ului Cântă acum cu mine. „Suntem deja ca o familie”

Cei 100 de muzicieni și experți în muzică au devenit marea familie Cântă acum cu mine. Tot ce mișcă la filmări știe Andra Gogan, care va înroși Instagramul cu noutăți din culise.

A trecut o săptămână de când cel mai exigent și diversificat grup de muzicieni s-a reunit în Polonia pentru filmările celui mai așteptat show de muzică și divertisment din România. Deși vin din zone artistice diferite, cei 100 formează deja marea familie de la Cântă acum cu mine. Nu le-a trebuit prea mult să se familiarizeze unul cu altul. Inspirată de atmosfera de la filmări, Andra Gogan a preluat controlul pe Instagram, unde va posta zilnic noutăți din culisele show-ului.

„Nu suntem doar colegi în juriu, ci suntem deja ca o familie. Cântă acum cu mine ne face să fim mai buni, mai pozitivi, ne face să visăm, să plângem de fericire, suntem atât de diferiți și totuși ne leagă ceva foarte frumos: muzica. Cea mai frumoasă experiență”, a scris Andra pe contul oficial de Instagram la show-ului Cântă acum cu mine.


Artista, care face și ea parte din Cei 100, ne-a arătat într-un story pe Instagram cum l-a sărbătorit familia Cântă acum cu mine pe Pavel Bartoș de ziua lui. Ca toate lucrurile frumoase, dragul de Bartoș a primit o dedicație spontană din partea celor 100, pe platourile de filmare. La mulți ani, Bartoș! La mulți ani, Bartoș!

Vrei să știi ce se întâmplă la filmări, stai cu ochii pe contul nostru de Instagram! Andra Gogan are câte o știre pentru fiecare! Și, ca să dăm din casă, aflați că urmează o sesiune de Q&A cu cei 100, din care veți afla cum e atmosfera la filmări și ce așteptări au specialiștii noștri de la cel mai așteptat show al momentului.   

Cântă acum cu mine, în curând la PRO TV!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni