• PRO TV
  • Adrian Nour: „Nu credeam că mă voi simți atât de bine între cei 100”

Adrian Nour: „Nu credeam că mă voi simți atât de bine între cei 100”

Adrian Nour: „Nu credeam că mă voi simți atât de bine între cei 100”

Actor și fost concurent la Vocea României, Adrian Nour se simte recunoscător că se află printre cei 100 de experți care le-ar putea influența pozitiv cariera celor intrați în cursă la Cântă acum cu mine.

Ce înseamnă pentru ține să faci parte din proiectul Cantă acum cu mine? 

„E o mare provocare pentru mine dar, în același timp, și o mare bucurie. Nu credeam că mă voi simți atât de bine între cei 100. E frumos să fii printre oameni care chiar apreciază muzică, dispuși să se lase încântați de concurenți, dornici să-i ajute să se lanseze în cariera muzicală. Am fost emoționat, am dansat și am sărit în sus de bucurie la fiecare concurent care a reușit să ajungă la noi. E foarte tare ce se întâmplă zilele astea.”  

Ce așteptări ai în legătură cu show-ul care ajunge în curând la PRO TV? 

„În primul rând, abia aștept să-l văd ca și telespectator. Se cântă bine, se dansează, se râde mult și mi-aș dori ca publicul de la noi să simtă ce simțim și noi la filmări, specialiști, concurenți și prezentator. Nu cred că s-a mai făcut un show așa de tare în România.” 

Ce aștepți de la concurenți, ce anume te-ar convinge să te ridici și să dansezi?  

„Mi-aș dori să vină în fața noastră extrem de pregătiți. Să fi aprofundat piesele alese, atât din punct de vedere muzical, cât și din punct de vedere scenic. Ar trebui să se aplece asupra cântecelor ca niște actori, să și le asume, să și le facă ale lor, să ne spună părerea lor despre ele. Nu e un concurs de karaoke. Vreau să văd niște artiști în toată regula care dau totul pe scenă.” 

Ce sfaturi ai pentru cei care nu vor obține un punctaj suficient pentru a-i propulsa în finală? 

„I-aș sfătui să muncească mai mult, să aleagă înțelept, să fie deschiși și să nu-și piardă speranța dacă simt cu toată ființa lor că locul lor e pe scenă.”

Rămâi conectat la ceea ce contează, urmărind pagina noastră de Instagram!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni