• PRO TV
  • Actorul Stelian Milu, jurat la “Cântă acum cu mine”, revoluționează cabaretul românesc

Actorul Stelian Milu, jurat la “Cântă acum cu mine”, revoluționează cabaretul românesc

Actorul Stelian Milu, jurat la “Cântă acum cu mine”, revoluționează cabaretul românesc

Stelian Milu, actorul  jurat în emisiunea “Cântă acum cu mine”, de la PRO TV, are planuri mari. 

Muncește toată ziua și este foarte creativ, astfel încât, pe lângă proiectele de teatru și TV în care este implicat, are de gând să facă cel mai mare show de cabaret din România.

S-a bucurat să facă parte din emisiunea “Cântă acum cu mine” și ne-a mărturisit că cel mai bine se înțelege cu Ana Maria Mirică și Julie Mayaya.

“Ele erau lângă mine și chiar când nu mă ridicam, tot cu ele mă certam. Am primit cu bucurie propunerea de a face parte din juriul “Cântă acum cu mine”. Sunt foarte selectiv când vine vorba de proiecte. M-am înțeles bine cu toți!”, spune Stelian, care este actor de meserie.

El pregătește acum o nouă piesă de teatru, “Ziua recunoștinței”, la teatrul “Toma Caragiu” din Ploiești, alături de Nico, Daniela Răduică și mulți alții. În plus, Stelian Milu este singurul care gândește acum și pregătește cel mai mare show de cabaret din România.

 “La sfârșitul lunii aprilie pregătesc un show de cabaret, o nouă premieră, la Teatrul de cabaret! Mi-am propus să relansez astfel, de fapt, să reînviem, cabaretul românesc pe piața din România. Nu există nici un show grandios de acest fel. Spectacolul de cabaret se va numi ori “Gigolo” ori “Cash”, nu am stabilit exact denumirea.  Pe lângă acest proiect, mă ocup de Școala de modeling, Academia copiilor, școala de copii, urmând să organizăm acum și primul Festival de teatru “Ioan Lucian”, pentru elevi”, dă din casă Stelian Milu.

În timpul său liber, actorul e pasionat de grădinărit, așa că e încântat de faptul că își face o livadă frumoasă la casa pe care o are la Brașov. “Îmi fac o livadă frumoasă cu 77 de pomi. Am plantat 22 și mai am 55. În weekend mă duc să-mi plantez pomii și să-mi aranjez livada”, a mai adăugat Stelian.

"Cântă acum cu mine" este duminică, 31 martie, de la ora 20:00, la PRO TV!

  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni